Ексклюзиви
неділя, 10 жовтня 2010 15:31

Ляшка можуть вигнати з БЮТ за секс, хабарі і бізнес

Ляшка можуть вигнати з БЮТ за секс, хабарі і бізнес
У БЮТ не відкидають можливість виключення народного депутата Олега Ляшка з фракції.

Такий висновок можна зробити зі слів "бютівця" Володимира Яворівського у коментарі для Gazeta.ua.

"Нарощується це непорозуміння і політичний скандал. Він - чоловік гострий, має дуже багато ворогів, тому це природно. Як би там не було, але особисте життя людини захищене Конституцією. Яка у нього орієнтація чи переорієнтація не має значення. Хоча, якщо знаєш, що у тебе щось там не так, то просто не лізь у політику, бо докопаються до всього", - зазначив нардеп.

Яворівський назвав однією із причин невдоволення персоною Ляшка незаконне ведення бізнесу.

"Знаю, що складалися списки (виборчі - ред.), а він опікується Чернігівською областю. Олег такий бравий хлопець. Він там собі і бізнес якийсь завів, що заборонено законом. Складаються списки... Ходять у нас балачки, що він брав за це певну мзду і виник скандал на цих теренах", - розповів "бютівець".

Ще однією причиною невдоволення Ляшком, за словами нардепа, є те, що він не залишив залу засідань парламенту разом зі своїми однопартійцями.

"Ми залишили залу на знак протесту проти того, що не розглядаються питання, які ми ставимо. Тоді ми всі пішли, а Олег залишився. Голосував, виступав. Тобто це вже був його демарш", - підкреслив Яворівський.

Депутат також розповів, що Ляшко займався будівництвом доріг на Чернігівщині.

"Мені це противно. Депутат не повинен цим займатись, бо для цього є бізнесмени. Хай не лізуть у депутати, а депутати хай не лізуть у бізнес", - наголосив він.

Однак Яворівський не дав ствердної відповіді щодо можливого виключення Ляшка з фракції.

"З приводу виключення не можу нічого точно сказати, бо боюсь внести дезінформацію. Чи буде це завтра, не знаю, бо навіть немає СМС-ки, ніхто не запрошував. Сьогодні тільки повернувся з Луганська", - сказав він і додав, що "щось таки назріває".

Разом з тим "бютівець" вважає Ляшка непоганим політиком.

"В Інтернет попадає багато сміття, але тут ніби абсолютно він. Якісь балачки з цього приводу точилися, але я не любитель цих заплічних шепотів. Кожен живе як вміє і як знає. Взагалі він добрий оратор, дуже гострий чоловік, вміє блискавично відпарирувати. Він заступник голови бюджетного комітету, працює з цифрами і завжди вміє аргументувати", - додав Яворівський.

Раніше газета "Високий Вал" повідомляла, що Олег Ляшко за прем'єрства Юлії Тимошенко на власний розсуд розподіляв кошти на будівництво доріг на Чернігівщині. Більше коштів отримували південні райони області, де розташований його виборчий округ.

Також газета "Сегодня" з посиланням на власні джерела писала, що у понеділок на засіданні фракції БЮТ мають розглянути питання про виключення з її складу Олега Ляшка.
Зараз ви читаєте новину «Ляшка можуть вигнати з БЮТ за секс, хабарі і бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути