Ексклюзиви
понеділок, 27 вересня 2010 17:20

Зірка ПіСУАРу йде в мери Дніпропетровська від БЮТ

Зірка ПіСУАРу йде в мери Дніпропетровська від БЮТ
Кандидат у мери Дніпропетровська від партії ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, екс-голова місцевої обласної ради Галина Булавка 28 листопада 2004 брала найактивнішу участь в проведенні з"їзду сепаратистів у Сєверодонецьку Луганської області (офіційно називався I Всеукраїнський з"їзд депутатів всіх рівнів). Їй було доручено представити проект Звернення до народу України і народів світу, підготовленого за результатами проведення з"їзду.

Про це з посиланням на стенограму заходу повідомляє Обком.

Наведемо цитату (перекладено з рос.):

"ТИХОНОВ В.М.

Спасибі. Які ще є доповнення, зміни, пропозиції?

Тоді, хто за те, щоб з пропозицією двох представників Одеси і Харкова, я зрозумів, підтримав, я думаю, з доповненням про скликання невідкладно Ради Безпеки, прошу голосувати в цілому.

Хто за? Прошу опустити руки. Проти? Ті, що утрималися?

Принаймні, я не бачу, хто що бачить, будь ласка.

Рішення прийнято одноголосно (бурхливі, тривалі оплески, вигуки - ЯНУКОВИЧ!).

Робочий президіум підготував Звернення до народу України і всіх народів світу.

Слово для зачитування проекту звернення надається Булавці Галині Іллівні - голові обласної Ради Дніпропетровської області (зачитує звернення) (оплески)

(Кінець цитати).

Повністю прочитаної Булавкою проект документу називався Звернення Міжрегіонального Союзу органів місцевого самоврядування України до громадян України, глав держав і парламентів світу і передбачав:

"2. Створити виконавчий орган міжрегіонального союзу з дислокацією його у м. Харкові.

...

4. На підставі ст. 5 Конституції України, а також з урахуванням того нормативні акти Верховної Ради, які грубо порушують Основний закон України, по суті виштовхують нас з правового поля, ми залишаємо за собою право провести 12 грудня поточного року референдум, на якому розглянути питання статусу територій".

Ці рішення з"їзду детально розшифрували у своїх виступах на той час голова Харківської обласної державної адміністраціі, нині покійний Євген Кушнарьов і голова Донецької обласної ради, нині віце-прем"єр-міністр Борис Колесников. "Ми зобов"язані захищати інтереси своїх виборців. І якщо нам не дадуть захистити свій вибір (на користь кандидата в президенти Віктора Януковича - Ред.), ми готові йти на крайні заходи. У цьому випадку ми пропонуємо: висловити недовіру всім вищим органам державної влади, які порушили закон. Створити Південно-східну українська державу у формі федеративної республіки. Столицею нової держави стане Харків, таким чином, буде відновлена перша столиця незалежної Української республіки", - зазначив Колесников під час презентації ПіСУАР (укр. абревіатура Південно-східної української автономної республіки).

Зараз ви читаєте новину «Зірка ПіСУАРу йде в мери Дніпропетровська від БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути