Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2010 19:26

Вагітна Ірина Мерлені перестала ходити у спортзал

Вагітна Ірина Мерлені перестала ходити у спортзал

Чемпіонка світу з вільної боротьбі Ірина Мерлені на п"ятому місяці вагітності. Про це кореспонденту Gazeta.ua

розповіли друзі борчині.

"Ірочка вже давно мріяла про другу дитину. Вона багато часу присвячувала спорту. Тепер займається рідко. Ходить двічі на тиждень у басейн. Її чоловік Андрій хоче, щоб народилася дівчинка", - відзначили вони.

Ірина заміжня за майстром спорту міжнародного класу з вільної боротьби Андрієм Мікульчином. У подружжя вже є син Артур. У грудні йому виповниться 4 роки.

"До пологів стать дитини довідуватися не будемо, - сказала по телефону кореспонденту Gazeta.ua Ірина Мерлені. - Навіть з клінікою, у якій народжуватиму, ще не визначилися. Може, чоловік буде присутнім на пологах, але я ще не знаю, чи хочу цього сама. Коли вперше народжувала, дуже хотіли хлопчика. Тепер вже маємо синочка. Тому просто чекаємо на дитинку. Нема різниці хто народиться - хлопчик чи дівчинка. Однаково любитимемо дитину".

З ім"ям дитини подружжя теж поки не визначилося.

"Про ім"я поки ще навіть не думали. Я повністю перестала ходити у спортзал. Іноді розминаюся удома. Готуюсь записатися у басейн, щоб тримати себе у формі", - додала спорстменка.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ірина Мерлені перестала ходити у спортзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути