четвер, 23 вересня 2010 07:32

Тягнибок про Табачника: "Гагарін долітався, а він договориться"

Тягнибок про Табачника: "Гагарін долітався, а він договориться"

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що міністр освіти та науки Дмитро Табачник має понести кримінальну відповідальність за статтю в якій він назвав Західну Україну "печерним заповідником націоналізму".

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Його маячливі слова навіть коментувати не хочеться. Така людина має бути притягнута до кримінальної відповідальності. Санкція за роздмухування, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, ненависть до всього українського, має бути максимальна. Недарма "Свобода" у своєму проекті Конституції вимагає введення смертної кари", - заявив він.

Тягнибок вважає, що поява статі зумовлена внутрішньою ненавистю до всього українського.

"Подібні вислови, а й дії у нинішнього міністра освіти були постійно. Ця примітивна особа просто ненавидить будь що українське. І дорвавшись до влади, спочатку завдяки президентові Ющенкові, а тепер Януковичу, ця людина виходячи зі свого виховання, зі своїх переконань, враховуючи внутрішню ненависть до всього українського цинічно отримує певне задоволення від подібних заяв і подібних дій. Я маю на увазі розкрадання українських музеїв. Гагарін долітався, а він договориться, - підсумував головний "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок про Табачника: "Гагарін долітався, а він договориться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

177

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути