Ексклюзиви
середа, 08 вересня 2010 15:28

Хара використовує ФПУ задля власного порятунку (ФОТО)

 
У розпорядження редакції Gazeta.ua потрапив неофіційний документ з Федерації профспілок України. За свідченням конфіденційних джерел авторство документа належить голові ФПУ Василю Харі. З тексту "розпорядження" видно, що йдеться про підготовку від імені Федерації термінової і жорсткої заяви.

Джерело запевняє, що документ виник як реакція на низку викривальних публікацій у ЗМІ про зловживання керівництва ФПУ.

Автор неофіційного "розпорядження" наказує створити робочу групу "спротиву" у складі заступників голови ФПУ Сергія Українця, Валерія Горбатова, а також Олега Кленіна та ще кількох функціонерів організації. Групі доручено у стислі терміни до вказаного часу підготувати заяву ФПУ.

З документу видно, що до 16.00 вівторка мав бути підготовлений матеріал для "ЗН" (від ред.. – очевидно, видання "Дзеркало тижня", у номері якого 4 вересня вийшов матеріал про зловживання керівництва ФПУ.

Автор "розпорядження" вимагає підготувати відкритого листа до Олександра Медведька. Окрім цього кілька пунктів "розпорядження" стосуються реакції на дії заступника голови ФПУ Сергія Санченка , який днями дав викривальний коментар щодо дій голови ФПУ Василя Хари.

Також у документі міститься вказівка готувати інтерв"ю для ЗМІ.

Джерело Gazeta.ua запевняє, що цей документ є черговим свідченням того, що Василь Хара стурбований своїм сьогоднішнім становищем і використовує апарат ФПУ для організації інформаційної кампанії на свій захист.

Зараз ви читаєте новину «Хара використовує ФПУ задля власного порятунку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути