Ексклюзиви
середа, 01 вересня 2010 17:42

Анна Пославська дивилася за коровою та двома свинями (дитячі ФОТО)

Анна Пославська з Нової Каховки увійшла в п"ятірку кращих на конкурсі краси "Міс Всесвіт".

Вісім класів вона провчилася у сільській школі. Про це в інтерв"ю Gazeta.ua повідомив її батько Олександр Пославський.

За його словами, у цей час вона жила у селі Вірівка Бериславського району Херсонщини у бабусі та дідуся. Тільки в дев"ятому класі училася в Новій Каховці.

"У нас росла звичайна дитина, нічим не відрізнялася від інших", - розповів Олександр Станіславович. - Клопотів з нею не було, у хлоп"ячих бійках участі не брала. Якщо знає, що права, то стоятиме до кінця на своєму. Ніколи не піде на обман. Старші сестри були їй за няньок. Коли всі діти гралися, вони її катали у візочку. У селі Аня працювала по господарству, підмітала. Чистила від корови, двох свиней. Там було соток 18 городу. Сапала, траву рвала, поливала. Десь у 4 чи 5 класі попросила купити їй роликові ковзани. Відкаталася сезон, а на наступний у неї це пройшло".

У класі була лідером, навіть хлопці її слухалися, подруг було небагато.

"Якось побачила вишивку – і сама навчилася вишивати хрестиком. Училася добре, відмінницею ставала через раз. Приносила стопки книг із бібліотеки. Спочатку казки, потім класику. На дискотеки мама її не пускала. Потім Аня дякувала, бо подружки почали курити, випивати", - продовжив він.

Два останніх шкільних роки Аня навчалася в Херсонському обласному ліцеї для обдарованих дітей, у фізико-математичному класі. Хотіла краще підготуватися для вступу в університет. Жила у гімназичному гуртожитку.

"Це її перший досвід життя без батьків, - відзначив батько. - А коли у Київ її завіз, кішки на душі шкребли. Страшно було залишити свою дитину у великому місті. Училася у Поплавського, додому приїздила щомісяця. Втомлювалася від Києва. "Я тут відпочиваю", - казала. На дачі у моїх батьків допомагала".

Аня закінчила Київський університет культури за фахом менеджер міжнародного туризму. Під час навчання зайнялася модельним бізнесом. Здобула 5 корон у різних конкурсах краси, зокрема "Міс Всесвіт Україна" торік. Її запросила туди без відбору власниця конкурсу Олександра Ніколаєнко.

Переможницею конкурсу краси "Міс Всесвіт-2010", який пройшов 23-го серпня у Лас-Вегасі, стала 22-річна представниця Мексики Хімена Наваррете.

23-річна українка Анна Пославська стала третьою віце-міс. Це найвище досягнення українок за роки незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Анна Пославська дивилася за коровою та двома свинями (дитячі ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути