Ексклюзиви
середа, 25 серпня 2010 14:32

"Футболісти" "Карпат" потримали активістку з Фемен за причинне місце (ФОТО)

Жіночий рух FEMEN напередодні матчу між львівськими "Карпатами" і турецьким "Галатасараєм", звернувся до Львівської міської ради з вимогами заборонити турецьким уболівальникам відвідання Львова. Дівчата закликають львівських уболівальників підтримати цю ініціативу, і не дозволити "турецьким мачо" з поганою славою господарювати в культурній столиці України.

"Ми впевнені, що приїзд турецьких уболівальників на гру з "Карпатами" призведе до зростання проституції та секс-туризму в місті Львові. Туреччина вже давно є зоною сексуального рабства для українських жінок, а турки - основними споживачами сексуальних послуг в Україні, - говориться у зверненні FEMEN. - За нашими статистичними даними, зібраними разом з Інститутом політичних, соціологічних і маркетингових досліджень ім. Т. Шевченка, 52% молодих українських дівчат отримували непристойні пропозиції саме від турків.

Такі жорсткі заходи можуть стати перевіркою для української влади перед майбутнім Чемпіонатом Європи з футболу, під час якого наплив секс-туристів буде в рази більше. Україна ризикує перетворити мільйони українських дівчат у сексуальні мішені для туристів у 2012 році."


FEMEN продовжує наполягати, що тільки криміналізація клієнта повії до Євро 2012 послужить протидією "борделізації" України. Дана ініціатива закріплена в законопроекті N 5223 від 14 жовтня 2010 р., який досі знаходиться у стадії розгляду у Верховній Раді України.

У русі сподіваються, що відомий на всю Україну львівський патріотизм та принциповість покладуть край інституту псевдофутбольних фанатів, для яких футбол - лише зручний привід для хуліганства та проституції.

Нагадаємо, матч-відповідь Ліги Європи "Карпати" - "Галатасарай" відбудеться завтра на львівському стадіоні "Україна". Гра в Стамбула закінчилася з рахунком 2:2.

ФОТО: Віталій Павленко

Зараз ви читаєте новину «"Футболісти" "Карпат" потримали активістку з Фемен за причинне місце (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути