понеділок, 09 серпня 2010 18:41

П'яних прихильників Бандери назвали "бидлом та нікчемами" (ФОТО)
14

У селищі Рокині на базі музею-скансену історії сільського господарства Волині пройшов фестиваль "Бандерштадт". Подія зібрала декілька тисяч людей з різних куточків України.

Фестиваль тривав два дні і був присвячений лідеру ОУН Степану Бандері. Саме тому, як переконує один з організаторів, депутат Волинської облради Ігор Гузь, на фесті заборонено було вживати алкоголь та палити цигарки. За словами Гузя, Бандера оковиту не вживав і вів здоровий спосіб життя.

Наслідувати приклад керівника армії УПА закликали при вході до скансену. Протягом дня Гузь неодноразово брав до рук мікрофона аби заявити, що усі, хто розпиває спиртні напої "бидло, нікчеми і провокатори, які не можуть протриматися два дні без отрути". Таких людей організатор просив "здавати " у "відповідні органи".

З деякими порушниками у кінці дня таки провели профілактичну бесіду.

На території скансену пива чи горілки не продавали. За "горючим" деякі відвідувачі йшли до магазинів Рокинь, де алкоголь купити можна було. Відкрито "горюче" на фестивалі не вживали, але поодинокі малолітні любителі випити ховалися з пляшками під тином або в кущах.

Зараз ви читаєте новину «П'яних прихильників Бандери назвали "бидлом та нікчемами" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі