четвер, 05 серпня 2010 12:11

Герман працюватиме санітаркою на День незалежності

Герман працюватиме санітаркою на День незалежності

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман каже, що під кінець місяця візьме ще тиждень відпустки, аби попрацювати санітаркою в одній зі столичних лікарень.

"Я нещодавно повернулася з відпустки. Зараз на роботі. І якщо мені керівництво дасть ще тиждень відпустки ближче до Дня незалежності, то я піду. Я не хочу робити з цього піару. Це моя внутрішня потреба", - наголосила вона.

За словами Герман, це буде в одній зі столичних лікарень.

"У регіон не поїду. Буду десь тут. Але я не хочу нікому казати, де я буду. Після того, як я це здійсню, обов"язково повідомлю журналістів. Якщо вони захочуть, зможуть перевірити", - додала вона.

Нагадаємо, частину своєї відпустки Ганна Герман провела в Альпах. Іншу частину відпустки планує присвятити роботі санітаркою.

"Я виберу якусь найважчу лікарню і попрацюю там тиждень санітаркою. На громадських засадах, звісно", - сказала вона раніше.

За словами Герман, вона хоче зробити щось, щоб бути ближче до людей.

"Влада віддаляє від людей. Перестаєш відчувати їхній біль. Тому корисно піти туди, де найважче і на кілька днів бути ближче до людського болю", - зазначила заступниця глави АП.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Герман працюватиме санітаркою на День незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути