Ексклюзиви
середа, 04 серпня 2010 01:28

Дружина Василя Вірастюка спала в момент аварії

— Інна прийшла до тями. Упізнала мене. Перше її питання — чи все добре з дітьми. Вона не пам"ятає нічого від моменту зіткнення. Довелося розповідати, що з нами сталося, — каже силач Василь Вірастюк, 36 років, біля приймального відділення столичної міської лікарні N17. У неділю, 1 серпня, туди привезли його дружину, яка постраждала в автомобільній  аварії.

ДТП сталося близько 15.00 на пл. Одеській у столиці. Василь з Інною їхали до її батьків на дачу під Києвом. Діти 7-річний Адам, син Вірастюка від першого шлюбу, і 2-річний Олег там відпочивають із бабусею та дідусем.

Василь був за кермом свого "Мітцубісі Паджеро". Інна спала в пасажирському кріслі. Машина їхала в лівому ряду по Кільцевій дорозі в бік Кончі-Заспи. На шляхопроводі над пл. Одеською із зустрічної смуги перед ними вискочив "Сузукі Вітара".

— Машина йшла лоб у лоб. Я смикнув кермо вправо, щоб уникнути зіткнення. Та все ж "сузукі" зачепила моє заднє ліве колесо. Від удару наша машина перевернулася, — пригадує Вірастюк.

Обидві автівки понівечені. Уламки машин, речі були розкидані в радіусі 10 м. Біля "мітцубісі" валявся іграшковий намет у вигляді автобуса, який Василь купив сину за півгодини до аварії.

Атлет із машини вибрався через люк на даху. Знайшов непритомну дружину на асфальті. Ударом її сплячу викинуло з машини. Інну Вірастюк забрала "швидка". Вона отримала травму голови. Лікарі виявили внутрішню кровотечу. За добу її стан стабілізувався. Медики обіцяють незабаром перевести її з реанімації.

У Василя травм і переломів не виявили. Але він каже, що відчуває після аварії, наче його щось стиснуло з усіх боків і не відпускає. Постійно болить ліва частина тіла.

— Батьки одразу виїхали до Васі, — розказує телефоном брат Вірастюка 42-річний Роман, який живе в Івано-Франківську. — Я не поїхав, бо захворів на запалення легень. Говорив із братом по телефону. Він заспокоював, що має лише кілька подряпин. Уже потім я побачив сюжет по телевізору, де Вася побитий і весь у синцях. Знаю, що Інна в реанімації. Слава Богу, дітей із ними не було.

Наступного дня після аварії Василь Вірастюк приїхав до дружини в лікарню. Одягнений у білу спортивну майку, на лівому плечі видно подряпини й синці. Його ненадовго пустили поговорити з дружиною. Із палати вийшов спокійніший. Сів на лаву під деревами.

За його словами за кермом "сузукі" була жінка. Вона стверджує, що виїхала на зустрічну смугу через темно-сині "жигулі" восьмої моделі. ВАЗ її начебто підрізав. Даїшники затримали водія "вісімки". Він запевняє, що нікого не підрізав, їхав мостом, не маневруючи по рядах.

— Хто винуватець аварії — хай розбираються даїшники. Хоч мені не зрозуміло, чому водійці "сузукі" треба було виїжджати на зустрічну смугу. Якщо її підрізав ВАЗ, краще було їхати прямо. У найгіршому випадку побили б бампери. А так — розбито вщент обидві машини, порушена кримінальна справа, — каже Василь Вірастюк.

Водійка "сузукі" за інформацією ДАІ на п"ятому місяці вагітності. На правому боці переднього бампера її машини знайшли сліди удару. Якщо експерти виявлять ту ж фарбу, що на темно-синіх "жигулях" — судитимуть водія ВАЗу.

Із 2000-го Вірастюк займається силовим багатоборством. 2006 року він втратив дружину, 28-річну Світлану. Вона загинула під лавиною на турецькому гірськолижному курорті Паландокен.

У вересні 2007-го стронгмен одружився вдруге з фармацевтом Інною.

— Те, що в чоловіка двічі потрапляють у небезпечні ситуації дружини, може свідчити або про прокляття, або про карму, — говорить київська ворожка Морана, 30 років. — Він може звернутися до екстрасенса, який зробить йому чистку та поставить захист. Якщо ж це карма, то відпрацювати її він повинен сам. Це буде важче.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Василя Вірастюка спала в момент аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути