Ексклюзиви
вівторок, 27 липня 2010 10:49

Азаров і Колесніков ненавидять українську мову - Кендзьор

Азаров і Колесніков ненавидять українську мову - Кендзьор

Влада в черговий раз демонструє, що не є проукраїнською.

Так Gazeta.ua народний депутат із фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор прокоментував перерозподіл урядом повноважень, які знаходилися у компетенції колишнього віце-прем'єра Володимира Семиноженка.

"Команді Януковича гуманітарна політика, як один із елементів загальної, не потрібна. Тим паче, проукраїнська. Я собі можу тільки уявити, як мовними проблемами буде опікуватися віце-прем'єр Колесніков. Як при ньому буде "процвітати" українська мова, культура ту духовність. Нового тут нічого немає. Все це вкладається в логіку діяльності влади", - зауважив він.

За словами депутата, влада намагається знищити Україну, як національну державу. "Сама позиція уряду відверто скерована на знищення української мови. Колеснікову, як урядовцю, необхідно було б у своєму службовому кабінеті і публічних виступах шанувати Конституцію і спілкуватися українською мовою. Але він її не знає", - зазначив Кендзьор.

"Янукович ніби примушує своїх чиновників розмовляти державною мовою. Але ж достатньо подивитись на прем'єр-міністра, міністра внутрішніх справ, того ж Колеснікова, інших чиновників. Це люди, які ненавидять українську мову і все українське. Маємо повний абсурд. Ситуація дуже тривожна. Цьому треба активно протистояти", - підкреслив "нашеукраїнець".

Нагадаємо, Кабмін перерозподілив повноваження, які знаходилися у компетенції колишнього віце-прем'єра Володимира Семиноженка.

Зараз ви читаєте новину «Азаров і Колесніков ненавидять українську мову - Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

89

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути