середа, 30 червня 2010 15:55

Яцуба присягається, що не називав журналістів суками

Яцуба присягається, що не називав журналістів суками

Міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба стверджує, що не використовував лайливих слів на адресу журналістів.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мінрегіонбуду, надісланому на адресу редакції.

Яцуба уточнив, що дійсно намагався пройти в зал засідань уряду в той час, як журналісти записували коментар іншого члена Кабміну, але він тільки чемно попросив їх дати дорогу.

"Я попросив журналістів дати можливість пройти в зал, і не більше того. Мені шкода, що цей інцидент спотворили і подали в тому виді, що компрометує мене, у першу чергу, як людину, і вже потім як чиновника, політика. Думаю, той, хто хотів зробити на моєму імені сенсацію, не думаючи, зробив прикру помилку. Це на його совісті", - сказав міністр.

За його словами, у цей момент за ним йшов віце-прем"єр Віктор Тихонов, який підтвердив, що Яцуба не ображав журналістів.

Нагадаємо, що сьогодні, за інформацією Gazeta.ua, міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба обматюкава журналістів.

Перед початком засідання уряду міністр проходив повз журналістів, які в коридорі Кабміну записували коментар міністра юстиції Олександра Лавриновича. "От б...дь суки, пройти не можна !", - сказав голосно Яцуба у бік журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Яцуба присягається, що не називав журналістів суками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути