вівторок, 29 червня 2010 18:37

"Шахтар" хоче розпочати сезон з виграшу Суперкубка України

"Шахтар" хоче розпочати сезон з виграшу Суперкубка України

4 липня донецький "Шахтар" і сімферопольська "Таврія" зустрінуться в Запоріжжі в матчі за Інтер Суперкубок України. Мірча Луческу прийняв рішення летіти на гру безпосередньо в день матчу. Тобто вранці 4 липня.

Продиктовано це тим, що час початку зустрічі досить пізній (20:40), гравці встигнуть відпочити після перельоту. Необхідності прибувати на місце події напередодні ввечері тренерський штаб "Шахтаря" не бачить.

Зараз команда перебуває на навчально-тренувальному зборі у Швейцарії. Директор відділу міжнародних змагань донецького "Шахтаря" Любош Міхел розповів "Gazeta.ua", що команді важливо почати сезон з перемоги.

"Перед такими грандами, як "Шахтар" та "Динамо" завжди стоять завдання виграти всі можливі трофеї, за які команди ведуть боротьбу. Ми хочемо розпочати сезон з перемоги і серйозно готуємося до гри. Краще кожен такий важливий матч виграти, ніж програти".

Перший матч нового сезону "Шахтар" зіграє 10 липня на "Донбас Арені" проти "Кривбаса".

"Перший матч чемпіонату ми граємо вдома в 19:00. Потім детальніше розглянемо решту матчів чемпіонату. Перші два місяці це не так важливо. Коли почнуться матчі групового етапу Ліги Чемпіонів, які будуть проходити по вівторках і середах, тоді можуть виникнути якісь проблеми з календарем. А поки все нормально".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" хоче розпочати сезон з виграшу Суперкубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути