неділя, 20 червня 2010 16:52

УП на місцевих виборах складе конкуренцію УНП на Прикарпатті

УП на місцевих виборах складе конкуренцію УНП на Прикарпатті

У Івано-Франківську відбулась звітно-виборча конференція Української партії. Головою обласної організації одноголосно обрано Калуського міського голову Ігоря Насалика. Також, обрано п"ятьох його заступників. - повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Ігор Насалик зазначив, що робота у партії буде грунтуватися виключно на чесності, моралі та порядності. А так буде тільки тоді, додав він, коли роботу високопосадовця будуть сприймати, як важкий хрест, а не як привілейований статус чи перепустку до "грошового корита", - сказав він на прес-конференції

"І нехай не говорять, що, мовляв, криза, немає коштів, Насправді розуму немає! Адже за бажання можна все зробити. Ніколи не буває "золотого гудзика на фуфайці", потрібно просто щоденно працювати на благо громади, починати з освіти, медицини, житлово-комунального господарства — і будуть результати, і буде стимул рухатися вперед", - сказав Насалик.

Він висловив сподівання, що Українська партія буде представлена як в органах місцевого самоврядування, так і у Верховній Раді. Без будь-яких партнерів.

Українська партія візьме активну участь у наступних місцевих виборах і висуне своїх кандидатів на посаду мерів усіх міст Прикарпаття та на 90% сільських голів.

"Партії поділяються на ті, що знаходяться у Верховній Раді і обслуговують великий капітал і ті, що хочуть увійти у ВР та обслуговувати великий капітал. Хотілося б , щоб з"явилась бодай одна партія, яка б належала людям і була для них політичним інструментом приходу до влади", - говорить Насалик.

Він переконаний, що Українська партія стане потужною силою у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Рівненській областях. Також, Українська партія вже має свого кандидата і на посаду мера столиці.

Ігор Насалик готовий балотуватися на міського голову Івано-Франківська. На останніх місцевих виборах Ігор Насалик входив у політичний проект "Еко +25".

"Я входив у цей політичний проект, але я був позапартійним. Ідеї, які мала ця політична структура, наразі реалізовані в Калуші по екологічній ситуації", - говорить Насалик.

Єдина партія, членом якої він був – це Українська народна партія.

"З Костенком у нас хороші і дружні стосунки, - стверджує Насалик, - Але, я не вірив, що Костенко міг стати Президентом. Я не міг пояснити, чому з п"яти депутатів УНП у ВР України три – в більшості, а два – в меншості".

Нині Українська партія налічує 7 тисяч членів.

Зараз ви читаєте новину «УП на місцевих виборах складе конкуренцію УНП на Прикарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути