Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2010 11:29

У Черкасах з'явиться професійний футбольний клуб

У Черкасах з'явиться професійний футбольний клуб
Чотири мільйони гривень становитиме бюджет футбольної команди другої ліги, яку створюють у Черкасах.

Учора тривали консультації керівника обласної федерації футболу Володимира Фощія із заступником голови Черкаської облдержадміністрації Анатолієм Чабаном. На них узгоджували назву, бюджет та головного тренера професійного клубу. На зустрічі остаточно визначилися зі спонсорами.

Після консультацій черкаському губернатору Сергієві Тулубу запропонували узгоджену назву клубу – "Славутич". Сьогодні йому має бути представлена кандидатура головного тренера команди. Очікується, що до 20 липня тренер підбере гравців. З 3 по 17 липня триватиме заявочна компанія для команд другої ліги. Новий чемпіонат стартуватиме 24 липня. Черкаська команда базуватиметься у санаторії "Україна". Найближчим часом у Черкасах візьмуться за реконструкцію центрального стадіону.

Футбольна команда в Черкасах зникла улітку 2009. На той час черкаський "Дніпро" лідирував у другій лізі й мав підвищуватися в класі. Однак у президента клубу Альберта Залялутдінова закінчилися гроші, а допомоги від губернатора Черевка він не дочекався.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах з'явиться професійний футбольний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути