вівторок, 25 травня 2010 11:51

Бик проткнув знаменитому матадору підборіддя (ВІДЕО)

 

У Мадриді під час традиційної вистави на столичній Las Ventas Arena на межі життя і смерті опинився 41-річний матадор Хуліо Апарісіо - він заплутався у плащі і 500-кілограмовий бик проткнув йому своїм рогом підборіддя.

Бик підняв Хуліо Апарісіо в повітря і скинув на пісок. Помічники, які підбігли, відігнали тварину і замкнули її в стійлі. Матадора негайно відвезли до лікарні. Операція тривала більше шести годин. У тореро були серйозно пошкоджені трахеї, гортані, язика.

"Там не було живого місця", - сказав один з хірургів. Представник лікарні "12 жовтня" розповів персі, що Апарісіо перебуває в палаті інтенсивної терапії і що його життєві показники стабільні. Хоча побоювання за життя тореро були, особливо в перші години після інциденту.

За поєдинком з биками на арені "Лас Вентас" спостерігали 25 тисяч чоловік, окрім того бої транслювалися в прямому ефірі по кабельному телебаченню. Фотографії цього страшного випадку помістили багато іспанських газет. Багато читачів вважають їх шокуючими і неймовірно жорстокими.

Цей випадок став приводом для нової кампанії проти жорстокого поводження з тваринами. В Іспанії давно борються за заборону кориди. У той драматичний вечір було вбито шість биків.

AFP

Зараз ви читаєте новину «Бик проткнув знаменитому матадору підборіддя (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути