неділя, 23 травня 2010 12:48

Вагітна Ірена Карпа назве дочку тибетським ім'ям (ФОТО)

Автор: Фото: Ольга Камєнєва/Gazeta.ua
 

Київська письменниця Ірена Карпа збирається дати своїй майбутній дитині потрійне ім'я.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час відкриття виставки Маши Шубіної "Поверхнева реальність" в галереї Людмили Березницької на Андріївському узвозі.

"Маю народити у серпні. В мене буде дівчинка. Зараз вибираємо для неї ім'я. Моя мама хотіла, щоб її назвали Скарлет. Кажу їй, що Скарлет Хансон – це буде недороблена Скарлет Йохансон. Він цього варіанту зразу відмовилася. Збираюся дати дитині потрійне ім'я. Перше буде простим, міжнародним. Середнє буде тибетським. Ми її зробили високо в Гімалаях в дуже екстремальних умовах. За час вагітності були там вже двічі. Дівчинка народиться під знаком тигра і лева в рік черепахи. Боюся, що народжу мега-монстра, тому третє ім'я має бути м'яким і ніжним. Його придумає чоловік", - сказала Ірена Карпа.

Письменниця прийшла на виставку в босоніжках на високих підборах.

"Ризикнула вдягти підбори, хоч знала, що доведеться йти по бруківці. Вже не вперше чую про цей заскок у вагітних. На останніх місяцях вони всі одягають підбори", - зазначила вона.

Народжувати доньку Карпа збирається в Канаді.

"Спочатку думала народжувати в Америці. Але тепер роздивляємося варіант Канади, бо там краща природа і екологія. Київ теж не найгірший варіант, але влітку тут дуже жарко. Високу температуру я погано переношу, тому не зможу жити тут до пологів", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ірена Карпа назве дочку тибетським ім'ям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути