четвер, 29 квітня 2010 16:12

Зараз накопичується ненависть до цього путінства, яке прийшло в Україну - Танюк

Зараз накопичується ненависть до цього путінства, яке прийшло в Україну - Танюк

Угода між Україною та Росією спрямована на громадянську війну, можливі терористичні акти, заворушення.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів режисер та колишній народний депутат від "Нашої України" Лесь Танюк.

"Це є старт, даний на громадянську війну. Що б тут ми не говорили, зараз накопичується просто класова ненависть до цього путінства і фашизму, який сьогодні прийшов в Україну. Ця угода - це другий пакт Молотова-Ріббентропа. Саме такий стратегічний рівень вона має для Європи. Якщо дуже тиснути на пружину, це обов'язково спрацює. Лідери опозиції, звісно, намагатимуться якось стримати людей. Але на низах знов виходить майданна ситуація", - зазначив він.

Танюк не виключає, що нація не витримає тих кроків, які провадить нинішня влада.

"Я боюсь, що будуть навіть якісь терористичні акти. Пам'ятаєте, як Засулич (російська соціалістка. - Gazeta.ua) стріляла в градоначальника Санкт-Петербурга генерала Трєпова тільки за те, що він випоров студента, знявши йому штани. А тут же випороли цілу націю!"

Після літнього відпочинку екс-нардеп прогнозує масовий страйковий рух в Україні

"Безумовно, в середовищі знайдуться молоді люди, які захочуть особисто "вплинути" на того ж депутата Колесніченка з його абсолютно профашистською нахабною демагогією, чи Табачника, чи когось ще. Це підігріватиметься владою. І якщо в травні відбудуться ці акції - я не думаю, що вони будуть масовими, - але щось почнеться. Літо буде перепочинком. А восени почнеться страйковий рух великий. Бо ж уряд Азарова не зможе забезпечити ті виплати, які обіцяв", - впевнений Танюк

Невдовзі робітничий клас Східної України може зрозуміти, що їх ошукали, та теж приєднається до акцій протесту.

"Багато людей повірило, що зарплати зростатимуть, бо буде дешевший газ. Восени стане зрозуміло, що це не так. І весь робітничий клас Донбасу, Дніпропетровська, Запоріжжя виявиться обдуреним. І профспілки піднімуть питання про той обіцяний соціальний захист. Я передбачаю, що ці протести будуть такими ж стрімкими, як і оці дії, які влада так швидко зробила", - підсумував Танюк.

Зараз ви читаєте новину «Зараз накопичується ненависть до цього путінства, яке прийшло в Україну - Танюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

341

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути