понеділок, 26 квітня 2010 15:32

ДАІ збирається перекрити дорогу пікетувальникам із Західної України

ДАІ збирається перекрити дорогу пікетувальникам із Західної України

Рівненській обласній організації ВО "Свобода" стало відомо про наміри ДАІ перекрити на Житомирщині дорогу пікетувальникам із Західної України.

Як розповів Gazeta.ua голова Рівненської обласної організації ВО "Свобода" Степан Молчан, першими про це його політичній силі розповіли перевізники.

"У неофіційних розмовах підтверджують намір ДАІ перекрити на Житомирщині дорогу пікетувальникам із західних областей України і наші знайомі "даїшники", - сказав він.

Кажуть, що в цих акціях будуть задіяні й рівненські правоохоронці.

"Аби не уможливити приїзд автобусів із маніфестантами, їх зупинятимуть працівники ДАІ під різними приводами. Зокрема, перевірки достовірності документів та інше", - пояснив співрозмовник.

"Свобода" організовує цілу колону на пікетування парламенту з метою недопущення ратифікації злочинної угоди. Буде до 10 мікроавтобусів. Поїде понад 200 людей із Костополя, Острога, Рівного. Частина людей буде добиратися громадським транспортом самостійно", - зазначив він.

Нагадаємо, що 27 квітня Верховна Рада має винести рішення про ратифікацію харківських угод президентів Дмитра  Медведєва та Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ збирається перекрити дорогу пікетувальникам із Західної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути