Ексклюзиви
понеділок, 26 квітня 2010 13:15

Ющенко привіз онучці срібну скриньку з Сирії

Ющенко привіз онучці срібну скриньку з Сирії

Молодшу онучку колишнього президента Віктора Ющенка у родині кличуть Варочкою. Про це Ющенко сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua:

"Назвали в честь бабусі Варочки, яку ми всі любимо, яка у родині була магнітом, генератором. Мама моя усіх строїла, усім наряди давала. Дуже приємно, що назвати так онучку це ініціатива не моя була, а сина й невістки. Я цим дуже тішуся. Бо ціную, коли повертаються до родової історії. А моя мама, Андрієва бабуся, - це та людина, яка грає велику роль у його формуванні, його житті. Андрійко та мама, баба Варечка, це були два агенти, які дуже дружили. Й усі секрети, які були в моєму житті, мама узнавала через Андрійка. В них були тісні, щирі, гарні відносини".

Розповідає, що переживав в перші дні, коли народилась онучка. Каже: "багато уваги було від людей. Психологічно було неприємно. Ми домовились, що в лікарню ніхто не ходе. Хай вони побудуть простими людьми, хай поживуть як нормальна українська родина".

Додає, що бачив онуку після поїздки до Сирії, звідки повернувся у четвер, один раз. Привіз їй подарунок:

"Таку скриньку срібну, кілька сантиметрів. Вона ручної роботи. Це таке срібне мереживо. На Сході це не є якась цінність. Заплатив чи 28 чи 32 долари. Хотів би щоб це був перший офіційний подарунок у її колекції. Це принципово, щоб перша була від діда".

Нагадаємо, у родині сина екс-президента Андрія та його дружини Лізи 10 березня народилась донька. Назвали її на честь матері Віктора Ющенка - Варвари Тимофіївни.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко привіз онучці срібну скриньку з Сирії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути