Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2010 13:01

Чупакабра з Тернопільщини схожа на кенгуру та їсть кукурудзу

Чупакабра з Тернопільщини схожа на кенгуру та їсть кукурудзу

Загадкову чупакабру бачили мешканці двох сіл в Збаразькому районі Тернопільської області. Районна газета "Народне слово" опублікувала розповідь мешканки села Бодаки, яка бачила тварину, пасучи корову. Звір був рудим, без шерсті з гладкою шкірою. Пенсіонерці тварина видалася схожою на кенгуру - вона відігнала її палицею.

У виданні, з посиланням на мешканців прилеглих сіл, подана інформація, що чупакабру бачили за поїданням качанів кукурудзи.

"Про ту чупакабру в селі ще з минулої осені говорять. Люди приходили в сільраду, казали - зробіть щось. Я тут вже з співробітницею жартую. Кажу - давай ти станеш з одного боку села, я з іншого, і так будемо чупакабру ловити. Ми повідомили про звернення громадян дільничному інспектору. Не знаю навіть, що про ту чупакабру думати. В нас лісів багато - може щось і водиться" - розповіла Gazeta.ua секретар сільради Бодаків Оксана Савчук.

На пагорбах за Бодаками місцеві люди нещодавно знайшли великі нори. Підозрюють, що чупакабра може жити саме там. В сільраді таку версію не відкидають, однак припускають, що це можуть бути звичайні лисячі нори.

В сусідньому селі Лози чупакабра також з"являлася.

"Ще кілька років тому один мій родич розповідав, що їхав машиною, а дорогу йому перебігла якась незрозуміла тварина - не то лис, не то собака, не то олень. Ще одні люди розповідали, що їх в лісі переслідував звір і видавав дивні звуки. Останнім часом, правда, все стихло", — повідомила бухгалтер сільради Лоз Наталя Брега.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що на Рівненщині чупакабра виїдає серце та легені своїх жертв.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чупакабра з Тернопільщини схожа на кенгуру та їсть кукурудзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути