Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2010 02:19

Наталія Окунська познайомила дітей зі своїм кавалером

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Музикант Влад обіймає модель Наталію Окунську у столичному покерному клубі ”Хрещатик”.  Заради неї він збирається переїхати в Київ із Лос-Анджелеса
Музикант Влад обіймає модель Наталію Окунську у столичному покерному клубі ”Хрещатик”. Заради неї він збирається переїхати в Київ із Лос-Анджелеса

16 квітня модель Наталія Окунська, 38 років, прийшла до столичного покерного клубу "Хрещатик" із новим кавалером, 39-річним музикантом Владом із Лос-Анджелеса.

Наталія заходить до клубу в чорній вузькій сукні. Тримає оксамитову сумочку у формі зірки. Сідає з Владом за другий столик від входу. Пара весь час тримається за руки, часто цілується та обіймається.

— Ты пить что-то будешь? — питає Наталія свого супутника. Влад просить принести йому шампанського. Наталія прямує до столика, бере два келихи напою.

— За нас, — каже Влад і цокається з нею. Наталія усміхається, гладить його чорне довге волосся.

Відмовляється розповідати "ГПУ", з ким прийшла.

— С мужчиной, — відмахується. — Вчора він познайомився з моїми дітьми. Подарунків їм не приносив, бо зустріч вийшла випадковою. Разом ми провели чотири години. Він дуже сподобався діткам.

Іде за столик, де має відбутися змагання з покеру. Влад лишається сам. Шле їй повітряний поцілунок. Засовує руки до кишень.

— Я живу в Лос-Анджелесі, — каже українською з англійським акцентом. Довго добирає слова. — З Наташею познайомилися півтора року тому. Наші машини їхали поряд. Перша зустріч була фантастичною — побачив і влюбився. Зараз живу на дві країни, але скоро думаю переїжджати до України. Зі мною до Києва приїхав директор лос-анджелеської студії звукозапису. Сьогодні закінчили знімати відео для співачки Сафури з Азербайджану для Євробачення. Учора познайомився з Наталиними дітьми. Вони дуже гарно виглядають і добре бігають. У них хороші гени. Малі поки що називають мене Владом.

Влад іще не пропонував коханій одружитися.

— Не хочу наперед розповідати про свої плани.

Два роки тому Окунська розлучилася із нардепом-"бютівцем" Сергієм Власенком. У цьому шлюбі народилася донька Поліна, зараз їй 3 роки. У Наталії є двоє синів від баскетболіста Олександра Окунського. З бізнесменом Дмитром розійшлася через три дні після народження доньки Марії.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Окунська познайомила дітей зі своїм кавалером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути