Ексклюзиви
пʼятниця, 16 квітня 2010 14:42

Кисельов - Тимошенко: "Я не звик працювати під тиском!"

Кисельов - Тимошенко: "Я не звик працювати під тиском!"

У ведучого програми "Велика політика" Євгена Кисельова немає запитань до Юлії Тимошенко та інших лідерів опозиції.

Про це він сказав "Телекритиці", коментуючи відкритий лист представників опозиції з проханням запросити Тимошенко до участі у найближчому випуску програми 16 квітня.

"Тому що крім гучних заяв з їхнього (опозиціонерів) боку, не підкріплених документами й фактами, я нічого не бачу", - пояснив Кисельов.

Ведучий вказує, що подібні вимоги - це тиск на засоби масової інформації.

"Я не звик працювати під тиском з боку будь-кого - влади, опозиції, пустих телекритиків. Це теж форма цензури", - заявив Кисельов.

"У нас не концерт на замовлення, у нас програма, де є формат, мій щотижневий коментар, телефонне голосування телеглядачів", - наголосив він.

За словами ведучого, VIP-гостей на "Велику політику" запрошують, коли є певний привід.

Так, Микола Азаров взяв участь у програмі, бо минув місяць його перебування на посаді прем"єра, Дмитро Табачник - бо триває кампанія щодо його відставки.

Цієї п"ятниці головним гостем проекту стане міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, який 19 березня також був головним гостем програми.

"Тому що на першому плані питання зовнішньої політики, актуальні як цього, так і наступного тижня. Це і візит Віктора Януковича до США, і питання високозбагаченого урану і переговори між президентами України і Росії, які будуть наступного тижня, і скорботна подія - загибель президента Польщі і багато чого іншого", - сказав Кисельов.

На каналі також нагадали, що минулого тижня участь у "Великій політиці" брав депутат від БЮТ Андрій Шевченко.

14 квітня на сайті БЮТ був оприлюднений відкритий лист представників об"єднаної опозиції до Кисельова, в якому вони називали непорозумінням те, що Тимошенко "жодного разу не була запрошена" взяти участь у програмі "Велика політика".

11 опозиціонерів - Борис Тарасюк, Микола Катеринчук, Володимир Стретович, Юрій Кармазін, Роман Зварич, Юрій Луценко, Сергій Соболєв, Микола Томенко, Іван Кириленко, Олександр Турчинов, Григорій Немиря - також просили ведучого розглянути питання участі Тимошенко у випуску програми 16 квітня "в якості основного гостя".

Крім того, сама Тимошенко заявила, що 9-тий тиждень - з часу переходу в опозицію - не може потрапити на програму Кисельова "Велика політика" і отримує відмову в наданні слова.

Зараз ви читаєте новину «Кисельов - Тимошенко: "Я не звик працювати під тиском!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути