Ексклюзиви
вівторок, 13 квітня 2010 15:02

Львівські журналісти перекрили трасу Київ-Чоп

Львівські журналісти перекрили трасу Київ-Чоп

Трасу Київ-Чоп неподалік виїзду зі Львова перекрили журналісти та інші працівники всеукраїнської газети "Експрес", повідомив Львівському порталу редактор цієї газети.

До такого радикального методу громадянського протесту, який вони називають "Акцією радикального протесту журналістів", вони вдалися вимушено – як крайній захід. Вчора о 8 ранку у власній квартирі було затримано і доставлено на допит директора "Експресу" громадянина А.В., попри те, що він знаходився у квартирі на одинці з двома своїми дітьми – 5-місячним немовлям та шестирічною дитиною. Після цього міліціонери побили решту журналістів та редактора газети, які прийшли у слідчий відділ для з"ясування причин затримання директора. Окрім того, міліціонери розбили редакційну відеокамеру

Водночас, пресс-служба МВС України повідомляє, що правоохоронці, які фігурують у даній справі, є працівниками податкової міліції Львівщини, яка не знаходиться у підпорядкуванні МВС України. Перевірка фактів, викладених у матеріалі, знаходиться на особливому контролі начальника ГУ МВС України у Львівській області.

Станом на 13.05 год. рух транспорту на трасі Київ-Чоп був повністю перекритий. Машини стоять у черзі у три ряди і простягнулася на кілька сотень метрів.

Як запевняють самі журналісти, правил вуличного руху вони не порушують – вони просто суцільним потоком постійно рухаються пішохідним переходом з одного боку траси на інший.

Зараз ви читаєте новину «Львівські журналісти перекрили трасу Київ-Чоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути