вівторок, 30 березня 2010 13:09

Московська міліція розповсюдила фотографії смертниць та їх співучасників

Московська міліція розповсюдила фотографії смертниць та їх співучасників

По відділкам і управлінням внутрішніх справ Москви поширені фотографії терористок-смертниць, які здійснили теракти в московському метро 29 березня, а також їхвірогідних спільників.

За словами представників правоохоронних органів, фотографії жінок-смертниць, які привели в дію вибухові пристрої, зроблені посмертно, а знімки трьох осіб, які, за версією слідства, супроводжували терористок, взяті з камер спостереження. Обличчя смертниць не були ушкоджені в результаті вибуху, оскільки бомби були закріплені на їх тілах на висоті приблизно 120 сантиметрів.

Слідчі підозрюють, що перед вибухами терористи кілька днів проживали в Москві або ближньому Підмосков"ї.

За даними слідства, смертниці спустилися в метро на станції "Південно-Західна" Сокольніческой лінії. Їх супроводжували дві жінки і чоловік. Співучасниць терористок описували як жінок зі "слов"янським типом зовнішності", а їх супутника - як чоловіка зростом приблизно 180 сантиметрів, одягненого в синьо-білу куртку, темну бейсболку і білі кросівки. Повідомлялося також, що він носить невелику бороду.

В результаті двох вибухів, які сталися вранці 29 березня на станціях метро "Луб"янка" і "Парк культури", загинули 39 осіб. Більше 70 осіб отримали поранення, багато хто з них все ще знаходяться у важкому стані. 30 березня в Москві було оголошено днем жалоби за загиблими.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Московська міліція розповсюдила фотографії смертниць та їх співучасників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути