Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 08:48

У Запоріжжі нелюди загнали щеня в будку і спалили живцем (ФОТО)

У Запоріжжі шкуродери живцем спалили щеня. Собаку загнали в будку, завалили непотребом вихід і розпалили вогонь.

Випадок стався в парку Перемоги. Коли собак прийшли годувати жителі найближчих будинків, то побачили тільки тліючі останки щеняти.

"Ми не повірили своїм очам. Кому могло перешкодити маленьке добре щеня, та ще і так, щоб нагородити його такою жахливою смертю, - в голову не вкладається", - обурилася місцева мешканка Людмила Володимирівна.

До цього собаки було прив"язано багато жителів району. За день до Нового 2010 року на набережній магістралі у парку Людмила Володимирівна знайшла 7 крихітних щенят.

Спільно з "Службою захисту тварин" жителі навколишніх будинків побудували щенятам будку, утеплили її, почали носити малюкам їжу. Завдяки небайдужим собаки пережили мороз в 25 градусів. З часом п"ятеро знайшли нових дбайливих господарів, залишилися тільки двоє. Ось вони чимось і не сподобалися нелюдам. Одному собаці вдалося врятуватися. Другий, боязливий, від будь-якої небезпеки ховалася в будці. Шкуродери цим і скористалися. Завалили вхід в будку і підпалили її. Вибратися собака не зміг.

Це не поодинокий випадок в Запоріжжі.

За словами співробітника служби захисту тварин Юрія Ковбаси, взимку невідомі підпалили будку з собаками на території дитячого інтернату на Великому лузі. Це подія дуже сильно ударила по дітях. Педагоги категорично виключають причетність своїх вихованців до цього випадку - підпал стався вночі, коли діти спали.

Подібні злочини залишаються безкарними.

"Міліція не дуже охоче береться за розслідування таких інцидентів. Тому доводиться шукати негідників самим", - сказав Юрій Ковбаса.

У Маріуполі також почастішали випадки знущань над тваринами. Нещодавно тут нелюди зняли шкуру з живого собаки. Йому нанесли 7 ножових поранень та зняли шкуру до самої голови.

Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі нелюди загнали щеня в будку і спалили живцем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути