Ексклюзиви
понеділок, 22 березня 2010 16:28

Журналісти з НТВ пов"язали чупакабру з хом"яком Ющенка (ВІДЕО)

Журналісти з НТВ пов"язали чупакабру з хом"яком Ющенка (ВІДЕО)

У вихідні в селах Орестів, П"ятигори та Глинськ Здолбунівського району на Рівненщині мисливці та міліція полювали на невідомого звіра. Він вбиває кролів і напав на двох місцевих жительок.

Мисливець Ігор Чорноус із райцентру Здолбунів розповів, що шукають чупакабру кругом.

"Оточуємо ліс й виганяємо тварину під обстріл. Уже прочесали луг, вільховий ліс, оглянули кладовище, кар"єри, хати-пустки, смітники. Дуже втомлюємося, бо сніг почав сходити й на полях ногу не вирвеш з грязюки", - сказав він.

Мешканець П"ятигір Володимир Денищук пожалівся, що на тварину кожного дня полює майже півсотні мисливців і міліціонерів, але ніяк не можуть підстрелити.

"Вже й не знаю, що казати. Люди стали ще більше боятися того звіра. Ми до тепер так і не знаємо, чи він один, чи їх кілька. Однієї ночі тварина вбиває кролів у різних селах на відстанні 5-7 км", - розповів він.

Дітей зі школи забирають дорослі. Вчителі радять дітям бути обережними й не ходити вечорами.

"До останніх маршруток і потягів люди виходять зустрічати родичів. Йдуть з кілком добрим, а хто й ножа бере. Вже не до жартів, той звірюка на людей напав. Він у наших селах майже всіх кролів поклав, почав курей вбивати. Якщо його не умертвлять зараз, то влітку на корів та коней на вигоні буде полювати", - бідкається п"ятигірка Світлана Зінчук.

Знімати сенсацію у Здолбунівський район приїхали телевізійні групи каналу "НТВ" з Москви та Києва. Журналісти купили гумові чоботи й ходили разом із мисливцями полювати на чупакабру. Брали інтерв"ю у керівництва районної міліції, сільського голови, розпитували місцевих жителів. Селяни бачили їх репортаж у суботу у випуску новин "Сегодня" й незадоволенні.

"Дурниць навидумували. Президента Ющенка приплели до чупакабри. Казали, що з його дому втік хом"ячок. Мовляв, бувають такі страшні мутації. Це – напевно, в голові того журналіста Шавалієва такі мутації. Розповіли, що в нас півсела питущих. Але ж то не правда. Хай на своїх у Росії подивляться", - нарікає 61-річна Валентина Якубчик із Глинська.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти з НТВ пов"язали чупакабру з хом"яком Ющенка (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути