Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2010 16:30

Обстеження у госпіталі коштує 240 гривень

 

18 грудня 2009 року губернатор Вінниччини Олександр Домбровський затвердив тарифи на платні послуги в лікарнях.

— Це послуги на проходження профоглядів та тарифи для комунальних лікувальних закладів, — пояснює Олександр Жупанов, 55 років, начальник обласного управління здоров"я. —  Їх періодично переглядають у зв"язку з інфляцією.

Платні тарифи кілька років діють у вінницькому військово-медичному центрі, що по вул Свердлова. Обстеження там коштує 240 грн. Платити потрібно в касу госпіталю.

— Ще лиш тарифів нам не вистачає. У лікарнях і так гроші беруть. Значно більші, ніж ті, що прописані, — обурюється пацієнтка вінницької обласної лікарні ім. Пирогова 45-річна Наталя. Прізвища не називає. — Не встигла в больніцу сьогодні прийти, тільки за те, що дали талончика на прийом до лікаря, взяли 30 гривень. Аналізи тоже платні. Причому так інтєрєсно. Прийшла, здала аналіз, а мені потім кажуть: "Ви в сусідню комнату зайдіть, там треба здати 10 гривень благодійного внеску". І так в кожному кабінеті, дають лиш бумажки про благодійні внески, ніяких офіційних проплат не було.

Зараз ви читаєте новину «Обстеження у госпіталі коштує 240 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути