понеділок, 15 березня 2010 19:19

"Грозний не сварив після матчу з "Карпатами" - Шацьких

"Грозний не сварив після матчу з "Карпатами" - Шацьких

31-річний форвард "Арсеналу" Максим Шацьких у суботу забив перший гол за новий клуб. У виїзному матчі проти "Карпат" він майстерно виконав штрафний. "Арсенал" повів у рахунку – 3:2, але втримати перемогу не зміг. "Карпати" забили у доданий арбітром час – 3:3.

- Часто виконуєте штрафні?

- Усі після львівського матчу ставлять мені це запитання, - сміється. - У "Динамо" я їх не бив - там були свої майстри. У збірній виконував. І навіть забив одного разу. Так що не думайте, що це для мене дивина. Підійшов, підсік м"яч – нічого особливого не зробив.

- "Карпати" до матчу з "Арсеналом" у 2010 році тільки перемагали. Що скажете про суперника?

- Команда непогано підготовлена фізично. Коли грає у Львові, самовідданість демонструє граничну. Тому проти них завжди було важко грати. У Львові поле завжди важким було. А тут ще й сніг пішов. До перерви нормально бігалося, а потім стало важче. Тільки не подумайте, що скаржуся. Звик грати у березні на таких полях.

- Пропуск "Арсеналом" гола на останній хвилині – це втрата концентрації?

- А що іще? М"яч ще не з повітря до сітки наших воріт залетів. Купа людей товклася, і ніхто не зміг зарадити. Значить, недопрацювали.

- В"ячеслав Грозний – тренер – сильно сварив?

- Взагалі не сварив. Керівництво клубу також подякувало за гарну гру.

- Преміальні пообіцяли?

- Не знаю. Розмови стосовно цього не було.

- Як працюється з В"ячеславом Грозним? Можете порівняти його з динамівськими тренерами?

- Нікого ні з ким порівнювати не буду. Скажу тільки, що в "Динамо" завжди працювали кваліфіковані тренери. Грозний пройшов школу "Спартака". Вона тільки збагатила його, але не скажу, що В"ячеслав Вікторович у роботі дотримується певних догм. Він прекрасно знає футбол. Прискіпливо вивчає будь-якого суперника і на теорії розповідає усе до найменших дрібниць. Головне для нього – донести до підопічних своє бачення футболу.

- Тренер львівських "Карпат" поскаржився на суддівство у матчі.

- Це його право. Суддівство я не коментую. Не чув, щоб арбітра нашої гри (тернополянина Ігоря Покидька. - "ГПУ") дискваліфікували. Судді помиляються – ви бачили який гол зарахували у ворота "Фіорентини" в матчі Ліги чемпіонів?

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Грозний не сварив після матчу з "Карпатами" - Шацьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути