пʼятниця, 12 березня 2010 13:44

Новонароджену онучку Ющенка довірили п"ятирічній дитині

Новонароджену онучку Ющенка довірили п"ятирічній дитині

Телеведуча Маша Єфросиніна щодня їздить провідувати свою сестру Єлизавету Ющенко, яка 10 березня народила доньку у столичному пологовому будинку N 5.

Про це вона розповіла у телефонній розмові з кореспондентом Gazeta.ua.

"Я їздила увечері 10 березня. Андрій тоді всю ніч провів у палаті поруч з Лізою і маленькою донечкою, але на самих пологах не був присутній", - сказала телеведуча.

"Всіх цікавить, що я подарувала, але я ніколи не розповідаю про свої подарунки, а тим більше ті, які дарую своїм родичам. Вважаю, що це неетично", - заявила Єфросиніна.

Увечері 10 березня телеведуча їздила у пологовий будинок з чоловіком Тимуром Хромаєвим. Від шлюбу з ним має 5-річну доньку Нану. Сестрі привезла букет і подарункову коробку з написом "Sчаstie". Це один з найдорожчих магазинів брендових речей для дому.

"Доня Нана дуже хотіла побачити двоюрідну сестричку. Взяла її з собою наступного дня. Вона раділа, тримала Варвару на руках", - поділилась Маша.

Єлизавету Ющенко провідали також мама Людмила Єфросиніна і свекруха, перша дружина Ющенка і мама Андрія Світлана Колесник. Екс-президент до породіллі не приїжджав.

Новоспеченого батька привітав друг Андрія співак Олександр Фортадо.

"Я Андрія привітав по телефону, - розповів він. - Дуже радий за них з Лізою. У них гарна молода сім"я. Він хотів доньку. Думаю, у них буде ще багато дітей".

Зараз ви читаєте новину «Новонароджену онучку Ющенка довірили п"ятирічній дитині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути