Ексклюзиви
пʼятниця, 12 березня 2010 09:56

Андрій Ющенко не приїхав на пологи Лізи Єфросиніної

Андрій Ющенко не приїхав на пологи Лізи Єфросиніної

Єлизавета Єфросиніна народжувала свого первістка сама.

"Все пройшло добре. Дівчинка важить 3400 г, зріст 52 см. Народжувала Ліза без чоловіка, Андрій під"їхав пізніше. Дитина знаходиться з мамою в одній палаті", - розповіли в пологовому будинку.

Нагадаємо, 10 березня у Андрія Ющенка і Лізи Єфросиніної народилася дівчинка. Дитину назвали на честь покійної матері екс-президента Варварою.

"Дочка - вилита я! Все моє: очі, носик, губки. А ось вушка мамині!" - сказав Андрій Ющенко.

Вітати Лізу рідня приїхала близько семи годин вечора. Весь цей час за входом в акушерське відділення з чорного "Мерседеса" пильно стежили двоє охоронців. Першою вийшла з джипа "Фольксваген Туарег" сестра породіллі, телеведуча Маша Єфросиніна, і радісно вигукнула: "Я вже тітка!".

"Це така радість! Я нещодавно повернулася з відрядження, тому не знаю, як і що відбувалося. Андрій зараз з Лізою. Може, він тут і жити залишиться з дружиною і Варею", - радісно розповіла Маша.

До новоспеченої тітки приєдналися її чоловік Тімур Хромаєв і мама Андрія, перша дружина Ющенко, Світлана Колесник. Вони привезли величезний букет і подарункову коробку з написом "Sчаstie" - з однієї з найдорожчих мереж магазинів брендових речей для дому. Екс-президента не було.

"Віктора Андрійовича не бачили і ми, - розповіли в акушерському відділенні. - До речі, ми тільки від вас дізналися, що у нас народжувала невістка Ющенко! Швидше за все, вона лежить в VIP-відділенні".

У пологовому будинку N5 є індивідуальні пологові зали на одну пару з євроремонтом та з санвузлом. Встановленої такси за пологи тут немає (в середньому $500-600).

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Андрій Ющенко не приїхав на пологи Лізи Єфросиніної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути