неділя, 07 березня 2010 13:44

"Нунсівці" збираються блокувати парламент

"Нунсівці" збираються блокувати парламент

Депутати від НУНС наступного тижння можуть заблокувати парламент. Про це заявив член депутатської групи "Народна самооборона" Юрій Гримчак в ефірі Радіо Свобода.

"Можливо, що на наступному тижні ми будемо блокувати парламент. Я не виключаю цього. Можливо, будемо битися біля трибуни", - наголосив він.

"Усі розмови про коаліцію з НУНС і про два десятки перемовників, котрі там були, були для того, щоб знайти там із десяток "військовополонених", щоб мати 226 голосів у Верховній Раді для прийняття будь-якого рішення", - вважає він.

"Завдання вони ставлять, наскільки я розумію, досить просте – вони хочуть провести Миколу Азарова прем"єр-міністром, призначити уряд", - зазначив депутат.

За його словами, "тоді ми будемо жити з напівлегітимним президентом, із нелегітимним спікером, якщо керуватися логікою Литвина, що закон має зворотну силу, і ми будемо мати нелегітимного прем"єра".

Гримчак також розповів, що більша частина групи "Народної самооборони" "сказала, що ми за ту коаліцію, котра є, і будемо підтримувати в даному випадку Юлію Тимошенко після виборів на посаді прем"єр-міністра".

"Давид Важаєвич (Жванія) вважав інакше. Він і сам не заперечує, що вів перемовини з Партією регіонів про створення коаліції. Але, наскільки я розумію, він, так само як і ті люди, котрі до цього приєдналися, були трохи обмануті Партією регіонів у своїх сподіваннях", - сказав депутат.

"Тому що Партія регіонів без перемовин із будь-якою складовою частиною НУНС уже створила свою більшість і на всіх парах пре до того, щоб узяти всю владу в країні", – зазначив він.

Як відомо, у п"ятницю Гримчак повідомив, що під коаліційною угодою з Партією регіонів поставили підписи вже 25 депутатів від НУНС. Пізніше деякі НУНСівці спростували цю інформацію.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"Нунсівці" збираються блокувати парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути