четвер, 25 лютого 2010 13:56

Чоловікові буде простіше завагітніти, ніж пролізти на базу збірної Англії в ПАР

Чоловікові буде простіше завагітніти, ніж пролізти на базу збірної Англії в ПАР

ФІФА дала збірній Англії офіційні гарантії, що база в Рустенбургу, де команда Фабіо Капелло збирається готуватися до ЧС-2010, буде готова в зазначений термін. В понеділок тренер особисто відвідав майбутню резиденцію і, судячи з відгуків, залишився задоволений побаченим. Раніше італієць висловлював сумніву щодо якості полів, але проблеми, схоже, вдасться подолати.

Втім, будівельні роботи, які передбачалося завершити ще в листопаді, ще тривають. "Процес йде за планом, а головні поля будуть одними з найкращих в країні", - повідомив керівник робіт на базі Royal Bafokeng Sports Campus, приблизна вартість якої оцінюється в 20 мільйонів фунтів.

На сьогодні в готелі готова тільки половина кімнат, далекий від завершення медцентр, а плани з будівництва басейну згорнуті. В неділю перед візитом Капелло будмайданчик кишів робочими і транспортом. Поля, чиїй якості британці приділяють особливу увагу, були укладені минулого року. За задумом вони повинні повністю відповідати тим, що використовуються на стадіонах, де пройдуть офіційні матчі.

За їх укладанням і обробкою ретельно стежать представники Футбольної асоціації. У зоні проживання збірної Англії зроблять надзвичайні заходи безпеки: територію обнесуть огорожею і оточать охоронцями з числа місцевих поліцейських і співробітників приватних охоронних фірм.

За словами менеджера готелю Royal Marang Райана Велмана, "чоловікові буде простіше завагітніти, ніж пробратися сюди".

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловікові буде простіше завагітніти, ніж пролізти на базу збірної Англії в ПАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути