Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2010 09:06

10-річну дівчинку загризли здичавілі собаки

10-річну дівчинку загризли здичавілі собаки

У селі Картушино Антрацитівського району Луганської області за нез"ясованих обставин загинула десятирічна дівчинка. Припускають, що дитина стала жертвою бродячих собак.

Дівчинка з братом йшли зі свого села до сусіднього – балкою, коли на них напали звірі. Хлопчикові вдалося втекти. Він і розповів, що на них з сестрою накинулися вовки. Дорослі врятувати дівчинку не встигли.

У ході проведення додаткового огляду місця події з залученням спеціаліста - єгеря лісничо-мисливського господарства, встановлено, що сліди тварин біля дитини належать двом великим собакам. Приміром, це могли бути кавказька та німецька вівчарки.

Люди скаржаться – останнім часом побільшало безпритульних собак. Переважно це - здичавілі пси, яких господарі через скруту вигнали на вулицю.

Міліція та місцева влада наразі від коментарів відмовляються.

Розслідуванням цієї справи займається прокуратура. Адже проти матері дітей готували документи, на позбавлення батьківських прав. Підгодовували і слідкували за малечею переважно сусіди. Вони впевнені, якби діти були доглянуті цього не сталося. Кажуть, що до сусіднього села дітей покликала якраз мама, яка там останнім часом проживає зі своїм співмешканцем.

Нагадаємо, напередодні у Харкові знайдено розтерзане собаками тіло 60-річної жінки. Правоохоронці і медики встановлюють обставини та причини смерті жінки.

У грудні зграя собак загризла 27-річного жителя Макарова Київської області Івана Волошина, який працював телеоператором на Першому національному каналі.

ТСН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «10-річну дівчинку загризли здичавілі собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути