понеділок, 22 лютого 2010 12:57

Тимошенко зробила хід на випередження - Басараб

Тимошенко зробила хід на випередження - Басараб

Ініціювання БЮТ позачергового засідання Ради для розгляду постанови про відставку Тимошенко - це хід на випередження. Таке у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Басараб.

З його слів, такі дії БЮТ пов"язані з заявою Януковича, яка пролунала напередодні, про нібито готовність сформувати нову коаліцію.

"Ініціатива БЮТ, по-перше, свідчить про переконаність Юлії Тимошенко та її партнерів у тому, що жодної іншої коаліції навіть і приблизно немає у Верховній раді. І дії команди Тимошенко можуть свідчити про те, що Партія регіонів блефує", - сказав Басараб.

"Це - хід на випередження. Мовляв, якщо ви кажете, що у вас є коаліція, то продемонструйте це. Я думаю, що така заява БЮТ знітить Партію регонів і продемонструє реальний стан речей - є коаліція, чи ні", - вважає політолог.

На його думку, якщо Партія регіонів не домовилася про нову коаліцію, то блок Литвина і НУНС не підтримає відставку Тимошенко.

"Голосування за відставку Тимошенко має розкрити реальний стан речей, який зараз складається навколо "Регіонів" і має продемонструвати те, наскільки переконливою є позиція ПР та правдивими запевнення Віктора Федоровича у тому, що коаліція вже є і буквально днями буде створена", - сказав Басараб.

"Згідно з Конституцією України питання про відповідальність Кабінету Міністрів може розглядатись лише один раз протягом однієї сесії. Тобто в разі провального голосування цього питання у ВР (у разі якщо коаліції не існує) повторно розглянути його можна буде не раніше осені", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зробила хід на випередження - Басараб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

102

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути