Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2010 11:38

Тимошенко зачаїлась і переговорила з Тігіпком

Тимошенко зачаїлась і переговорила з Тігіпком

Міністр Кабміну Петро Крупко повідомив, що прем"єр-міністра Юлію Тимошенко вдасться побачити у четвер під час засідання уряду. Після другого туру виборів вона декілька днів не з"являлась на публіці.

"Юлія Володимирівна о 10 ранку проводитиме засідання уряду. Зараз вона працює. Що ви турбуєтеся? Вона ніде не з"являється, бо завершилася непроста виборча кампанія і ми очікуємо офіційних результатів від Центрвиборчкому", - розповів він у коментарі для Gazeta.ua.

Також відомо, що у вівторок вранці Тимошенко проводила переговори із Сергієм Тігіпком. Однак обоє не зізнаються, про що йшлося.

Політолог Кость Бондаренко вважає, що Тимошенко не сховалася, а готує план дій та проводить наради зі своїм оточенням.

"Коли буде оголошено кінцевий результат виборів Центрвиборчкомом, тільки тоді зробить якусь заяву. Тимошенко скоріше за все зробить заклик до акції громадянської непокори – різноманітні страйкові акції та акції, коли люди відмовлятимуться виконувати вказівки нової адміністрації. Другий момент – через суди вона покаже, що не все так чесно і прозоро, як визнали офіційні закордонні спостерігачі й у ЦВК. А вже після цього Тимошенко перейде в жорстку опозицію", - розповів експерт.

Нагадаємо, що Тимошенко вирішила не визнавати перемогу Віктора Януковича на виборах президента. Таку позицію вона оголосила на засіданні фракції БЮТ у понеділок ввечері.

"Я ніколи не визнаю легітимність президента Віктора Януковича з такими виборами", - наголосила глава уряду.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зачаїлась і переговорила з Тігіпком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути