вівторок, 09 лютого 2010 15:09

Рейдерів з "Сяйва" виганяли під вигуки "Слава Україні" (ФОТО)
10

Фото: Фото: Леонід Єзерський/Gazeta.ua

У понеділок вечером, 8 лютого, у Києві 50 невідомих осіб у масках захопили приміщення книжкового магазину "Сяйво" по вулиці Червоноармійській (Великій Васильківській), 6. Коли приїхали кілька нарядів міліції, дві третини нападників втекли.

Працівникам "Сяйва" довелося просидіти в магазині всю ніч, оскільки люди в масках також лишилися у приміщенні, пояснюючи такі дії тим, що вони там працюють.

Сьогодні на місце події приїхали міліціонери та молоді люди зі "Свободи" та КУНу, які протестували проти захоплення. До книгарні також прибули народні депутати Кирило Куликов та Володимир Яворівський.

Нардепи привезли документи, згідно яких нові власники ТОВ "Абріль-студіо" не мають права перебувати у приміщенні, так як є протест прокуратури міста Києва. Він скасовує рішення КМДА про передачу приміщення "Сяйва" у нові руки.

Після того як документи побачили молоді люди, вони силоміць вигнали з магазину представників компанії, яка через підпільний аукціон здобула право на приміщення. Весь цей набіг супроводжувався вигуками "Слава Україні!" та "Героям слава".











Зараз ви читаєте новину «Рейдерів з "Сяйва" виганяли під вигуки "Слава Україні" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути