Ексклюзиви
вівторок, 09 лютого 2010 14:48

Вагітна черкащанка побила таксиста пляшкою від пива

Вагітна черкащанка побила таксиста пляшкою від пива

На Черкащині молоді чоловік та жінка напали на водія таксі.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, у ніч на 6 лютого двоє людей, 20-річний чоловік та вагітна 19-річна жінка, взяли таксі на автовокзалі і поїхали в сусіднє село Піківець. Жінка сіла поруч з водієм, а чоловік позаду. Вони не знали точно адреси і ніби-то спілкувалися по телефону з тими людьми, до яких їхали. Чоловік казав водієві те, що чув по телефону. З Піківця вони вирішили поїхати в інше село, що розташоване поруч – Дмитрушки. На одній з вулиць попросили водія зупинитись.

"Коли авто зупинилося, чоловік, який сидів позаду, схопив таксиста за плечі, а жінка взяла з сумочки пляшку від пива і почала бити таксиста нею по голові, щоб той не кричав, закривала йому рота рукою, – розповів заступник начальника Уманського райвідділу міліції Сергій Удовиченко. - Таксистові вдалося втекти. Вони хотіли наздогнати його і почали здавати автомобілем назад, щоб збити. Але заїхали у сніг і застрягли. Таксист подзвонив своєму диспетчерові та в міліцію".

В міліції розповіли, що злочинці перший день переховувалися в лісі, потім – в місті Умань. Їхні особи були встановлені.

"Жінка - мешканка Умані, чоловік – з села Текуча Уманського району. Жінка перебуває на сьомому місяці вагітності. Зараз обоє затримані. Чоловік раніше судимий", - додали в райвідділку.

Злочинці мотивували свій вчинок тим, що їм не було де жити, і за що купити їжу. На останні гроші купили пляшку пива. Випивши його, пішли на автовокзал. Пляшку майбутня мама сховала в сумочці, щоб потім нею побити таксиста.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна черкащанка побила таксиста пляшкою від пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути