Ексклюзиви
субота, 06 лютого 2010 20:05

Ющенко знає про захоплення "регіоналами" Кабміну - БЮТ

Ющенко знає про захоплення "регіоналами" Кабміну - БЮТ

Партія регіонів, починаючи з 7 лютого 2010 року, намагатиметься дестабілізувати ситуацію в країні шляхом захоплення державних установ, в тому числі Кабінету Міністрів України.

Про це повідомляє сайт Юлії Тимошенко.

"Підтвердженням цього є інформація про те, що в санаторіях і готелях Києва та на його околицях розташувалося близько 2 тисяч молодиків приватних охоронних структур зі східних регіонів України", - повідомляє прес-служба.

За інформацією БЮТ, "на 7 лютого буде доставлено ще близько 5 тисяч вищезгаданих осіб із Запоріжжя, Дніпропетровська, Черкас, Миколаєва, Харкова та Криму. Доставка молодчиків, їхнє харчування і перебування оплачуватиметься за рахунок коштів Партії регіонів".

Крім того, як повідомляє сайт Тимошенко, "чинний Президент країни Віктор Ющенко повністю обізнаний з таким розвитком подій і сприяє цій ситуації".

"Викликає також питання інформація про те, що 6-7 лютого, які по всій країні є вихідними, для всіх працівників Секретаріату Президента України є робочими днями. Відомо, що саме в ці дні перед працівниками Секретаріату Президента поставлено завдання здати всі документи в архів або їх знищити", - зауважує прес-служба.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко знає про захоплення "регіоналами" Кабміну - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

129

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути