субота, 09 січня 2010 14:46

Тігіпко об"єднався з Яценюком і Гриценком

Тігіпко об"єднався з Яценюком і Гриценком

Кандидат на пост Президента України, відомий економіст та політик Сергій Тігіпко домовився із штабами кандидатів у Президенти Арсенія Яценюка та Анатолія Гриценка про спільний захист своїх голосів на виборчих дільницях у день голосування.

Про це Сергій Тігіпко повідомив сьогодні під час свого перебування на Львівщині.

Говорячи про можливість об"єднання перед президентськими виборами, Сергій Тігіпко наголосив, що знає позицію як Гриценка, так і Яценюка. "Вони не будуть об"єднуватися. Але ми домовилися разом захищати свої результати на виборах", – повідомив Тігіпко. За його словами, відповідні вказівки уже роздані усім штабам усіх рівнів.

З його слів, витрачати зусилля на проведення переговорів про співпрацю із іншими кандидатами не було часу, адже це б означали у малий період ведення виборчої кампанії втратити і час і динаміку росту свого рейтингу.

"Домовлятися можна уже в парламенті", – каже Тігіпко й наголошує, що 17 січня весь український народ поставить політикам свій діагноз. В першу чергу, каже Тігіпко, це стосується тих кандидатів у Президенти, які сьогодні перебувають у владі.

"Люди докажуть, що вони хочуть нових політиків. Сьогодні часто говорять, та нащо за нього голосувати, якщо він й так не пройде. Таких фраз просто не розумію, адже йде повне зомбування населення. Сьогодні у країні намагаються показати все так, що ні в кого нема шансів, тільки у двох політиків. Простих людей зомбують. Але і Тимошенко, і Янукович, уже двічі приходили до влади і нічого не зробили. Як він, так і вона були прем"єрами. Право виборців – чи знову їх обирати. Якщо оберуть, то будемо далі жити так, як живемо, адже люди мають право помилятися. Але я переконаний, що 17 січня багато людей в державі будуть здивовані результатом виборів. У нас є дуже хороша динаміка росту рейтингу", – сказав Тігіпко.

За матеріалом ЗІК

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко об"єднався з Яценюком і Гриценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

162

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути