Ексклюзиви
середа, 23 грудня 2009 18:25

Потап хоче написати гімн для "Динамо"

Потап хоче написати гімн для "Динамо"

Потап зацікавився баскетболом і взявся за його спортивну культуру. Учасник популярного дуету "Потап і Настя" вже написав гімн для БК "Донецьк" і виявив бажання написати гімн для київського футбольного клубу "Динамо"!

Автор пісень, продюсер, шоумен і режисер Потап разом з прекрасною вокалісткою Настею день за днем ділом підтверджують свій статус найпопулярніших артистів України. Більш того, саме Потап є виробником музичних хітів N 1, його авторству належить багато яскравих хітів: "Не пара", "В натуре", "Крепкие орешки", "На раЁне", "Почему молчишь?", "Не люби мне мозги", "Эх, кредит", "Новый год" і десятки інших. А зараз з-під пера Потапа з"явився ще один хіт - музичний гімн БК "Донецьк".

Свою таку несподівану, але дуже приємну симпатію до донецького клубу суворий репер пояснює так:

- Баскетбол завжди був моїм найулюбленішим видом спорту. Я сам добре граю, знаю всі клуби NBA і Європи, а також поіменно багатьох гравців, чітко розбираюся в правилах. Більш того, я ж спортсмен у минулому, колись сам грав і навіть думав про професійну кар"єру баскетболіста! Одного разу я з дружиною був на баскетболі в Америці, в Нью-Джерсі, і мене дуже прикололи американські музичні вставки, які додавали грі якість справжнього шоу. Мені захотілося зробити щось на такому ж рівні.

А оскільки ми одна з найпопулярніших груп саме східного регіону України, то запальну композицію за типом тих, які звучать на найуспішніших баскетбольних майданчиках світу, вирішили написати саме для БК "Донецьк". Упевнені, що ця пісня заводитиме трибуни і вестиме команду до перемог!

До того ж, всі спортивні гімни вже давно застаріли і поржавіли. Вони нудні, незрозумілі і мені дуже не подобаються. Ми ж нове покоління, ми потребуємо свіжої течії, у нових піснях, в новій якості спортивних ігор, у нових гравцях, у новому і сучаснішому життю команд. І на підтвердження своїх слів я готовий написати свіжий хітовий гімн для київського футбольного клубу "Динамо". Я як киянин вболіваю за цю команду і з радістю створив би для неї пісню, яка допомагала б клубу йти до перемоги".

За матеріалами Донбасс

Зараз ви читаєте новину «Потап хоче написати гімн для "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути