четвер, 10 грудня 2009 08:22

Повія Ірина покинула хлопця через зраду

Автор: фото: Леонід ЄЗЕРСЬКИЙ
  Катерина (ліворуч) та Ірина з Кіровограда працюють повіями. Не показують обличчя, щоб рідні не дізналися, як вони заробляють
Катерина (ліворуч) та Ірина з Кіровограда працюють повіями. Не показують обличчя, щоб рідні не дізналися, як вони заробляють

18-річні Катерина й Ірина з Кіровограда працюють повіями. Вони чекають клієнтів на околиці міста, біля дороги на Знам"янку. За послуги беруть 100 грн.

— Зазвичай я працюю на задньому сидінні автомобіля, а Катя сидить спереду. Ми одна одну не соромимося. І чоловіки не проти, — каже російською Ірина. Прізвища не називає, щоб рідні не знали. — Якось чоловік нічого не заплатив, вигнав із машини. Відтоді гроші беремо наперед. Увечері стоїмо, бо тоді багато людей їдуть із відряджень. Найбільше за день заробили 700 гривень на двох, найменше — 200.

Із дівчатами розмовляємо в таксі. Спереду сидить водій.

— На трасу мене привела подруга, — продовжує Ірина. У неї коротке русяве волосся, Катерина — фарбована чорнявка. В обидвох нігті помальовано яскраво-червоним лаком. — Працюю рік, бо треба грошей на їжу, одяг. Місяць робила на хазяйку. Потім познайомилася з хлопцем. Він пообіцяв мене забезпечувати, аби перестала займатися проституцією. Вісім місяців ми жили разом, та він мене зрадив. А я такого не прощаю. Знову вийшла на трасу. Коли з"являються гроші, батькам брешу, що завела багатого коханця. Вони мені вірять.

Говорить, задоволення від роботи отримує рідко.

Найбільше за день заробили 700 гривень на двох, найменше — 200

— Трапляються клієнти ніжні, що готові на руках носити. Інші можуть облаяти, побити. Віддаємо перевагу чоловікам до 45 років. Якщо старші — відмовляємося. Наймолодшому хлопцеві було 19. Захворіти на СНІД не боюся. Беру свої презервативи. Давно користуюся "Еротика де люкс", вони найдешевші. Латекс у них тонкий і міцний. Правда, рвався один раз, але то було з моїм колишнім хлопцем.

Сміється:

— Якось підійшов п"яний. У нього не вистачало грошей. Дав нам картку і попросив зняти з банкомату. Ми зняли втричі більше. Коли віддали картку, послали його за презервативами, а самі втекли. Удома побачили, що із сауни прихватили його труси. Ото жінка давала прикурити, коли побачила, що він без спіднього.

— Іншим разом підійшов п"яний клієнт, що ледве стояв на ногах. Дав гроші й веде в посадку. Я тоді із собою постійно ножик носила, — озивається Катерина. — Наставила на нього ножа. Іра каже: "Мужик, якщо хочеш вийти звідси живим — жени гроші". Він давай тікати. Кинув пакет, штани на ходу натягує. Ми зловили його, повалили на землю.

Ірина навчається в технікумі, вона майбутній педагог. Займається велоспортом, кандидат у майстри спорту. Має дві срібні медалі за другі місця на чемпіонаті області.

Катерина живе в дядька з тіткою. Її мати померла, батька три роки тому позбавили батьківських прав.

— Люблю читати романи, гаданія і сонники. Мала хлопця, але зустрічалася з ним лише два місяці.

У сауні проститутка зустріла батька

Таксист 45-річний Юрій часто возить увечері повій. Розказує, що в Кіровограді працюють дівчата з інших міст.

— Багато з Харкова, з Одеси приїжджають. Є із престижних сімей. Вони не хочуть, щоб рідні знали, чим займаються. Тому їдуть в інші міста. Якось підвожу двох мєсних проституток до сауни. Заходять усередину. Через три хвилини вибігає одна із квадратними очима. Просить, аби віз її подалі. Каже: "Заходжу в сауну, а там батько з корішом сидить. Побачив мене, все зрозумів і каже: "Ти мене не бачила, а я — тебе".

Замовити повію через сутенера коштує 220 грн на годину і 80 грн за таксі. Рік тому ціна була 320 грн і 80 грн.

— Плюс за щот клієнта випивка. Дівчата в основному слабоалкоголку п"ють. Знав одну проститутку Крістіну. Вона через цироз пєчєні від слабоалкоголок померла. Недавно возив одного медика. Він казав, що у нашому городі майже 400 проституток. Половина з них ВІЛ-інфіковані.

Зараз ви читаєте новину «Повія Ірина покинула хлопця через зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути