Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2009 12:39

На Донеччині забили депутата

 

Сьогодні, о 6 ранку, в селищі Велика Новоселівка Донецької області убили директора агрофірми "Євгенівське" Івана Харамана.

За словами місцевих жителів, він виїхав з двору свого будинку у бік села, де працював. Через 50 метрів дорогу перекрили.

"Хтось постав ив тачку посеред дороги. Розсипали картоплю. Хараман вийшол зі своєї "Шкоди" і у цей момент на нього напали декілька невідомих і побили залізними прутами", - розповів місцевий житель.

"Всі навколо знають, що у нього не було ворогів, - сказав співробітник "Євгенівського. - Його смерті могли бажати тільки нові власники підприємства".

44% агрофірм з серпня належать Олегу Шемякову. 5%, як раніше, належать доньці колишнього голови райадміністрації Великоновосілківського району Валерія Шири. Зараз Шира очолює Великоновосілківську райраду. Хараман теж був депутатом.

28 вересня будинок Харамана вночі закидали пляшками з "коктейлями Молотова". Він тоді звернувся в правоохоронні органи із заявою, в якій вказав, що підозрює в нападі нових власників.

Незадовго до цього до Донецького обласного господарського суду звернувся з позовами новий власник і зажадав накласти арешт на все майно фірми. Після цього Хараман заявив про спробу захоплення "Євгенівського" і звинуватив в цьому Шемякова.

Правоохоронці не коментують ситуацію.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині забили депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути