Ексклюзиви
четвер, 29 жовтня 2009 17:11

Андрій Река на дзвінок мобільного поставив пісню "У нас на районе"

Автор: фото: Микола МАРЧЕНКО
  Голові Миргородської райради Миколі Кандибі телефон ”нокіа” дружина подарувала на 50-річчя. Мелодія на телефоні зі стандартного набору. Згадує, раз забув мобільний на нараді в Полтаві. Апарат знайшла прибиральниця та повернула
Голові Миргородської райради Миколі Кандибі телефон ”нокіа” дружина подарувала на 50-річчя. Мелодія на телефоні зі стандартного набору. Згадує, раз забув мобільний на нараді в Полтаві. Апарат знайшла прибиральниця та повернула

"Уже півроку на телефоні стоїть "У нас на районе", — сміється селищний голова Нових Санжар Андрій Река, 55 років. — Навіть на будильник її поставив. Як тільки чую голос Насті Каменських уранці — одразу настрій прекрасний з"являється. До цього був дзвінок "А Серёжа — молодец!"

Река, як і більшість відомих в області людей, користується телефоном марки "нокіа". Номер та апарат змінювати не любить. Одним мобільним користується понад вісім років.

— Для роботи використовую "нокіа". Цей телефон представницького класу, — ділиться модельєр із Полтави Юрій Матвєєв, 32 роки. — Також маю "самсунг". Обидва подаровані.

Контакти в телефоні Матвєєв розбив по групах. На кожну поставив окрему мелодію.

— На віп-персон у мене грає одна мелодія. Не пригадую назви, — розповідає Юрій. — На працівників міськвиконкому поставив гімн Полтави. На дзвінках решти знайомих звучить вальс.

Зауважує, найдовше як сигнал СМС був саундтрек до кінофільму "Пірати Карибського моря".

— На одну людину стоїть пошла мелодія, — сміється. — Це нецензурна лексика. Стоїть на того, хто заслужив. Одного разу втопив мобільний у ванні. Але розібрав, просушив на батареї. Спочатку кнопки западали, але тепер нормально працює.

У головного акушера-гінеколога області 60-річної Ганни Шкоденко телефон дзвонить арабською мелодією.

— Поставила ту, що була в апараті, — пояснює Ганна Іванівна. — Маю два телефони "нокіа", оператори "Київстар" та МТС.

Зі штанами виправ у машинці. Телефон після цього не вижив

У мера Лубен 65-річного Василя Коряка дзвінок мобільного стандартний, із телефонних закладок.

— Часто змінювати мелодії — це відображає не характер людини, а бєздєліє, — вважає Василь Васильович. — Про які мелодії можна говорити. Скоро по всій Україні гратиме похоронний марш. У мене один телефон "нокіа". За день буває до 300 дзвінків. Нічого, справляється. Мати два телефони — то вже випєндріваніє. Хіба перекладати з руки в руку.

Начальник обласного Головного управління інформаційної та внутрішньої політики 36-річний Олег Пустовгар — консерватор у зміні мелодій та номерів телефонів.

— На дзвінку стоїть фольковий мотив, — каже Олег Миколайович. — Його мені переслав лідер гурту "Дель Тора". Грає два роки. Терпіти не можу, коли змінюють стартові пакети. У мене номер із 2004 року. Раніше мав службовий телефон. Але цьогоріч ним не користуюсь, бо уряд обмежив витрати. Щотижня купую картки, щоб дзвонити в службових цілях.

У нардепа Миколи Кульчинського, 62 роки, раніше телефон "наспівував" мелодію Олега Скрипки. Тепер дзвонить стандартно.

— Я до цього ставлюся, як до речей, які не несуть якогось естетичного навантаження, — ділиться Микола Георгійович. — Це морока — шукати мелодії, закачувати. Те, що є в телефонах, — не подобається, бо люблю класичну музику, український рок. Користуюся двома телефонами — обидва "нокіа". Один "нокіа" в мене вкрали. Інший — зі штанами виправ у машинці. Телефон після цього не вижив.

Тренер футбольного клубу "Ворскла" Микола Павлов, 54 роки, також користується двома мобільними "нокіа".

— У мене на телефоні років 10 стоїть мелодія з фільму "Крестный отец", — говорить весело. — Дуже люблю цей фільм. Я консерватор. Якщо щось і змінюють, то це мої діти. Один мобільний вони мені подарували. Інший видали на роботі. На обох чохли зі шкіри. Апарати падають, але не розбиваються.

У лідера полтавських комуністів Олександра Масенка, 60 років, два "самсунги". На одному стоїть мелодія "Прощание славянки", на другому — гімн Радянського Союзу.

— Мелодії не змінюю років вісім. По-перше, з політичних міркувань, а по-друге, подобаються.

У мера Пирятина 56-річного Дмитра Шаповала стандартний дзвінок.

— Хотів би "Ще не вмерла Україна", — каже Дмитро Михайлович. — Але в мене телефон старенький, не запише цього. В списку 350 номерів. Як почав "вісімки" прибирати — за голову взявся.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Река на дзвінок мобільного поставив пісню "У нас на районе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути