середа, 07 жовтня 2009 11:56

Голова Мінфіну потрапив до лікарні

Голова Мінфіну потрапив до лікарні

Виконуючий обов"язки міністра фінансів Ігор Уманський пішов на лікарняний. Наразі тимчасовий керівник відомства перебуває на обстеженні в київській лікарні "Феофанія".

"Не виключено, що його прооперують", - повідомив представник прес-служби Мінфіну.

Погіршення здоров"я 34-річного Уманського пов"язують із напруженим графіком роботи Міністерства фінансів в останній місяць через підготовку проекту держбюджету на 2010 рік та переговорів щодо реструктуризації боргу "Нафтогаза України".

А напередодні на засіданні парламенту відомство прозвітувало про виконання державного бюджету за поточний рік. Відомство представляв не Ігор Уманський, а його заступник Анатолій Мярковський.

Нагадаємо, Уманський став в.о. міністра фінансів після того, як 12 лютого у відставку через незгоду з бюджетною політикою уряду пішов Віктора Пинзеника.

Після Нового року - 2009 тодішній міністр фінансів Віктор Пинзеник теж лікувався в "Феофанії". У нього були проблеми з тиском. Міністр пролежав в депутатській клініці декілька тижнів. 6 січня ЗМІ опублікували його записку про плачевний стан української економіки. Незабаром після лікування Пинзеника звільнили з посади головного фінансиста країни.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Голова Мінфіну потрапив до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути