понеділок, 05 жовтня 2009 08:48

Футболіст забив гол ударом головою з сорока метрів (ВІДЕО)

Футболіст забив гол ударом головою з сорока метрів (ВІДЕО)

Аргентинський нападник Мартін Палермо, який виступає за клуб "Бока Хуніорс", забив гол ударом головою з 40 метрів, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Палермо відзначився в матчі чемпіонату Аргентини проти "Велес Сарсфілд" (3:2) і приніс своїй команді перемогу, забивши вирішальний гол на 73-й хвилині. Гра відбулася в ніч з 4 на 5 жовтня.

Нападаючий "Бока Хуніорс" скористався помилкою воротаря "Велеса" Хермана Монтойї. Перериваючи атаку суперника, голкіпер вийшов з воріт і сильно вибив м"яч у поле. М"яч полетів на висоті голови Палермо, якому вдалося завдати точного удару приблизно з 40 метрів.

Для Палермо цей м"яч став 200-м у вищому дивізіоні чемпіонату Аргентини. Що стосується "Бока Хуніорс", то ця команда, незважаючи на перемогу, займає лише 12-е місце в осінньому чемпіонаті Аргентини, набравши вісім очок в семи матчах. У лідера турніру "Естудіантес" 16 очок.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Футболіст забив гол ударом головою з сорока метрів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути