четвер, 24 вересня 2009 17:29

Олександр Геращенко заплакав

Автор: фото: Еліна СЕРГАЧОВА
  Олександр Геращенко (праворуч) у перерві між репетиціями в холі готелю ”Інтурист”
Олександр Геращенко (праворуч) у перерві між репетиціями в холі готелю ”Інтурист”

21-річний Олександр Геращенко з Комсомольська на відборі до телешоу "Танцюють всі!" виборов квиток до Ялти. Там він тиждень займався у майстер-класі. До двадцятки кращих не потрапив.

Зустрічаємося біля Будинку культури в Комсомольську. Тут Олександр другий рік працює хореографом-балетмейстером ансамблю народного танцю "Веселка". Переїхав до Комсомольська з Хорола, де живе його родина. Одягнутий у широкі камуфляжні штани, білу футболку, на голові кепка.

Олександр жваво розповідає, жестикулює, наспівує мелодії, показує танцювальні рухи.

— Кастинґ у Харкові був 18 липня, — згадує. — За 30 секунд треба було показати свої вміння. Після танцю давали мікрофон та дивилися, як кожен тримається перед камерою. Другий кастинґ був у Києві.

Перед сценою сиділо журі — Тетяна Денисова, Сиско Гомес, Влад Яма, Олексій Литвинов. Кожен учасник показував сольний номер.

— Танцював композицію, яка складається з українського народного, сучасного та грузинського танців. На пальцях бігав по сцені, — підхоплюється та встає навшпиньки. — Станцював на емоціях, а усі мовчать. Тільки Тетяна Денисова дістала квиток до Ялти та сказала: "Держи, он твой!". Тоді я зрозумів, що увійшов до сотні кращих, почав стрибати та кричати від радості.

Дали вівсянку, але вона мені в горло не полізла

12 серпня танцюристи виїхали до Ялти. В дорозі зламався їхній автобус із написом "Танцюють всі!".

— Поселили в готелі "Інтурист", — продовжує Олександр. — День дали на відпочинок. Ми з хлопцями та дівчатами на пляжі стрибали, чудили, фотографувалися. Дехто ноги на камінні порозбивав.

Прокинувся о пів на четверту ранку. Решта встали на годину пізніше. Весь цей час розминався. Готувався до майстер-класу.

— О п"ятій ранку поїхали на сцену, що на набережній. Краса! — мружиться. — Там дали вівсянку, але вона мені в горло не полізла. Дві години танцювали афроджаз під керівництвом Тетяни Денисової.

Говорить, доки учасники танцювали, деякі члени журі сиділи під сценою та з них сміялися.

— Дозволили потім перекусити, але руки та ноги не слухалися. Після обіду поділили на четвірки та повезли в театр дивитися, як ми засвоїли хореографію. До того часу я зовсім запахався, — смутніє. — У моїй четвірці пройшли всі, крім мене. Денисова за хореографію нічого не сказала, але зауважила, що я не справився з образом. Визнаю свою помилку, бо думав більше про танцювальні рухи.

Олександр згадує, що усміхався, коли почув, що йде з шоу, намагався триматися.

— Три місяці жив проектом, — зітхає. — Тренувався кожен день. Біля своїх речей таки заплакав. На камеру сказав, що не хочу спілкуватися. Обізлився на журі. Потім зрозумів, що треба над собою працювати.

Олександр вивчає хіп-хоп, бальні танці, класику. Від Полтавщини в Ялту з ним пройшли дівчина з Кременчука та хлопець з Полтави. Вони також не потрапили до двадцятки кращих танцюристів.

— Буду з ранку до ночі тренуватися. Наступного року знову поїду на "Танцюють всі!", — каже емоційно.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Геращенко заплакав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути