неділя, 20 вересня 2009 18:03

Ані Лорак та Могилевська пояснили, чому співають за Тимошенко

Ані Лорак та Могилевська пояснили, чому співають за Тимошенко

Українські артисти естради - учасники Всеукраїнського туру "З УкраїноЮ в серці!", які прибули до Одеси одночасно з прем"єр-міністром України Юлією Тимошенко, заявили на прес-конференції, що головна ідея туру - об"єднання людей, незважаючи на їхні політичні погляди.

Зокрема, співачка Наталя Могилевська вважає, що "політикам буває складно зібрати людей в залі, показати себе наживо. Людям легко зібратися поряд з артистами і почути політиків".

"Раніше я займалася бізнесом і просуванням молодих людей. Тому мене зацікавив лідер, який мислить прогресивно і вирішила взяти участь у всеукраїнському турі "З УкраїноЮ в серці!", - сказала співачка.

При цьому раніше Наталя Могилевська співала за Партію регіонів. Проте, за інформацією ЗМІ, цього разу Віктор Янукович фінансово "не потягнув" гонорар, який вимагала Могилевська. Тепер лідер ПР співає сам за себе.

У свою чергу, Влад Цветаєв так прокоментував той факт, що він агітує за Тимошенко: "Ми всі люди небідні, і можемо обирати, що і як робити".

Співачку Ані Лорак до участі в акції спонукала, за її словами, сама ідея всеукраїнського туру артистів "З УкраїноЮ в серці!". "І я як людина романтична, з люблячим серцем, не змогла залишитися осторонь", - заявила вона.

Всеукраїнський тур "З УкраїноЮ в серці!" стартував 12 вересня в рамках підтримки претендента в кандидати на посаду президента України Тимошенко в Києві на Майдані Незалежності.

У ньому, крім Ані Лорак і Могилевської, беруть участь Руслана Лижичко, Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Потап і Настя Каменських, Тіна Кароль, групи ТІК, ТНМК, Друга рiка і Mad Heads XL.

NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак та Могилевська пояснили, чому співають за Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

158

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути