четвер, 27 серпня 2009 18:51

Таксисти відмовляються їхати на вулицю Дерев"янка

В Умані почали реконструювати вул. Дерев"янка. Покриття на ній зруйнували вантажні автомобілі, що доставляли будівельні матеріали під час спорудження автобану Київ–Одеса.

— Давно треба було це зробити, — говорить уманчанин Олександр Грушко, 28 років. — Я часто по роботі буваю на тій вулиці. Там настільки погане асфальтове покриття, що таксисти відмовляються їхати на виклик, особливо як дощ чи сніг. Маршрутки туди теж не їздять. Коли споруджували автобан, то обіцяли, що одразу після закінчення будівництва покриття на Дерев"янка відновлять.

Із обласного бюджету на ремонт виділили 312 тис. грн. На повну реконструкцію необхідно 4 млн грн.

— Новий асфальт постелять від перехрестя з вулицею Героїв Сталінграда до магазину "Форсаж," щоб маршрутки ближче могли під"їжджати, — каже заступник міського голови Володимир Віблий, 56 років. — Коштів вистачить лише на перший етап реконструкції. Також необхідно обладнати систему для відведення дощової води та закласти основу, на яку пізніше буде постелено асфальт. Запросили проектантів із Черкаського управління доріг, щоби вони зробили проект. Бо зараз  вода не відходить і як дощ — розмиває дорогу. А взимку замерзає і розриває асфальт.

Зараз ви читаєте новину «Таксисти відмовляються їхати на вулицю Дерев"янка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути