четвер, 20 серпня 2009 19:08

Дмитро Олійник повісився на шовковиці

16 серпня в селі П"ятківка Бершадського району зник 18-річний Дмитро Олійник. Батько хлопця звернувся із заявою до райвідділу міліції.

— Він на своєму скутері "Ямаха" любив їздити, — розповідає місцева жителька 34-річна Ніна Довгополюк. — Сусіди бачили того скутера при дорозі, біля саду з шовковицями. Та ніхто не додумався піти подивитися. А на другий день дві сусідки побачили хлопця повішеним на дереві.

У селі припускають, що Дмитро міг покінчити життя самогубством через непорозуміння в університеті. Хлопець навчався на другому курсі Одеського університету внутрішніх справ. 31 липня отримав відпустку на місяць і приїхав додому.

— Дмитро дуже за навчання переживав, бо для нього то найважливіша справа була, — говорить Ніна Довгополюк. — Батьки його постійно в селі тяжко робили. Мати Діми — Надя, сказала, що де завгодно візьме гроші, аби його вивчити. Хотіла, щоб у сина життя хоч трохи легше за батьківське було. Як йому було 12, Надя в Італію поїхала. Останні пару років на заробітках у Москві.

Надія Олійник устигла повернутися з російської столиці на похорон сина. Батько Петро — фермер, нещодавно купив комбайн. Окрім Дмитра, в родині є 22-річна донька Мар"яна.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Олійник повісився на шовковиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути